Selasa, 7 Februari 2017

Jom Pakai Mary Kay!

Assalammualaikum.

Gambar dibawah tu adalah testimoni syu sendiri. I want to share my product skin care. Yes, I am one of victim that used local product. What is that product? Sorry I can't share it sebab tak nak jatuhkan bisnes product tersebut. Syu jadi pengguna produk tersebut dah 2 bulan tapi kenapa jerawat masih tumbuh? Kenapa parut jerawat tak pudar? Kenapa bila muka kena cahaya matahari jadi merah merah? Kenapa gatal-gatal, rasa nak garu je?

Pelik, syu dah melabur duit kat produk tu banyak sangat tapi perubahan tak ada langsung. Makin teruk. Syu pun decide nak berhenti guna selama seminggu. Ingatkan okay je tapi HARAM! Jerawat 4-5 biji sehari tumbuh! Tension giler! Syu terbaca satu post dalam blog tentang produk yang ada merkuri. Yes, syu dah terkena. Sedih!


Alhamdullilah sekarang dah dekat 4 minggu guna produk Mary Kay. Kulit syu jenis yang berminyak, jadi syu guna produk Mary Kay Botanical Effect Formula 3 yang dikhaskan untuk masalah kulit berminyak. Syu pun ada guna Mary Kay Sun Protection SPF35, produk ni sesuai untuk korang yang keje outdoor macam syu.

You can see how different I am before and after using MaryKay. Yes, for sure, syu akan berbelanja lebih untuk dapatkan kulit yang sihat, kulit yang bebas jerawat. Alah bisa tegal biasa! Nak cantik? Kena usaha! Usaha pun jangan sangat sampai memudaratkan diri sendiri.

Kepada korang yang tengah guna atau nak guna produk local, syu cadangkan korang banyakkan membaca tentang produk yang ada merkuri. Syu tak nak korang terkena macam syu. 😊 Syu bukan boikot produk local tapi syu tak nak     perkara yang tak sepatutnya berlaku. Bila dah banyak sangat mercury kat muka, peratus untuk dapat kanser kulit, sangat tinggi. Mencegah lagi baik daripada merawat.
.
.
Jom cuba produk Mary Kay. 🎈🎈🎈
.
Wassup syu for free consultation,


☎ Syu 019-3782018
Instagram : https://www.instagram.com/marykay_ombakbergigi/

MaryKay Beauty Consultant


Sabtu, 4 Februari 2017

Giveaway: Happy Birthday Aireen! by Elsaalicious & Sponsors'

KLIK BANNER UNTUK JOIN

SENARAI HADIAH YANG MENARIK DARIPADA ELSA & PARA SPONSOR UNTUK ANDA MENANGI!

Nature Republic Essence x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Bloglist selama 3 bulan x 5 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

Review Blog & Bloglist selama 2 bulan x 2 pemenang

5. Junzie
Topup RM 30 x 2 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

7. Sarah
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

8. Syaz
Topup RM 5 x 2 pemenang

9. Liyana
Review Blog & Igshop (jika ada, sponsor akan review igshop anda di instagram beliau) x 3 pemenang

Topup RM 10 x 2 pemenang

11. Farrah
Topup RM 5 x 2 pemenang

Bantal Burung Hantu x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Dreamcatchers x 2 pemenang

17. HADIAH MISTERI DARI ELSA x 1 PEMENANG

Jika penyertaan kurang daripada bilangan seperti yang dicari, kemungkinan seorang pemenang boleh menang banyak hadiah. Siapa tahu kan hehe. AYUH PAKAT RAMAI RAMAI UNTUK JOIN! KLIK BANNER