HOME ABOUT ME TOTU/TIPS LINKS

Ahad, 25 September 2016

Sesi Mengenali Ahli Blogger

Assalammualaikum.

Yes, I am a blogger. Mungkin ada di antara kalian mengenali diri hamba ini.
OmbakBergigi seorang blogger yang mengejar cita-cita untuk menjadi Jurutera dihati awak.
Ceh ayat. Tampar kang.

Sebenarnya Om dah kenal dengan NURNABILA , seorang blogger yang cute miut.
Dulu, Nabila ada invite Om dalam satu group whatsapp, group tu ditubuhkan khas untuk blogger blogger yang famous, cantik dan comel. Tapi, Om terpaksa left disebabkan hal-hal tertentu di tambah dengan keadaan handphone kesayangan rosak. Jadi, lost contact. Huargh sadis.

Jadi malam ni, sengaja stalker blog nabila sebab rindu. Ecehh.
'Nabila, mohon jangan kembang sangat, kak Om mengarut ni'
hahahahahhahaaha.
Om nak join balik that group.
Macam biasa, korang berminat nk join this sesi?
Just klik the banner.



Syarat untuk menyertai pun sangat mudah.

1. Buat satu entri "Sesi Mengenali Ahli Blogger" dan impian anda terhadap blog anda.
2. Buat biodata anda sikit dalam entri tersebut.
3. Ajak ahli blogger lain untuk join.
4. Dalam entri mesti diisi nombor telefon * ikut pada diri nak letak atau tidak*, laman sosial yang korang ada ( Instagram, Twitter dan Facebook )

Mudah kan? Masih nggak ngerti caranya gimana. Kalian bisa klik banner di atas ya. 
Jangan lupa.

Impian Om terhadap blog ini.

Om cuma berharap blog ni sentiasa korang ingat dan rajin stalk blog ni. Tapi paling nak sangat, nak follower banyak-banyak pastu nak masuk dalam surat khabar, pastu nak tubuhkan kelab blogger sendiri. Pastu, nak jumpa rakan-rakan blogger. *mula dah mengarut* Korang baca yang bold tu je selebihnya dah tak betul dah tu. Haipp niat kene betul tu.

Biodata Om.

Copy paste je lah. Hehehehehe. 
My name is Raja Shuhada but I will comfortable if you call me as Om. Because OM is the unique name in this blogging world. I am twenty one years old and I'm work as site supervisor at Water Treatment Plant Langat 2 Project. I came from small village in Kota Tinggi, Johor but now I live at Bandar Mahkota Cheras, Selangor.

Baca lebih lanjut  di SINI SINI SINI SINI.

Om nak ajak korang yang tengah baca entri ni. Jangan tak join. Rugi tau. Mungkin korang boleh famous too. Ecehh..

Untuk kenal Om dengan lebih rapat, boleh ke :

Facebook : OmbakBergigi

Instagram : ombakbergigi_