Selasa, 16 April 2013

time to work

Assalammualaikum.....

hai hai awakkkkk :P



hahaha...gambar niey di snap oleh feyja esmeralda! semalam, aku part time di kedai makan mak ku asuan.. tapi,,aku suka.... sebab masa tu aku tengah boring. dan mak ku asuan datang ke rumah dan mengajak aku bekerja...hahaha i suka i suka....

tapi...tengah sedap sedap bekerja...line maxis pulak tak ade .... hampehhh...dekat 13 jam aku dan warga warga maxis tunggu.... memang puiiihhh betol line maxis niey.... sabar je la.....

apa apa pun aku suka bekerja disitu....

okeee laaa...daaa bye byeeee

p/s: kau ade?  tak ade kan!

Selasa, 9 April 2013

wordless wednesday #1

Assalammualaikum..



p/s: hati saya sudah terluka dan saya harap awak tak kan melukakan hati perempuan yang lain. sebab saya tahu itu menyakitkan.

thankyou :)

Isnin, 8 April 2013

on the way

Assalammualaikum dan selamat malam.
fuhhhhhh....berpeluh sakan aku hari ni,awalnya aku malas nak keluar rumah tapi macam mana nak balik kampung kalau tiket tak ada? jadi...terpaksa lah keluar jugak... on the way ke kl sentral tadi,dengan earphone melekat dilubang telinga, encik polis tentera menahan aku dan bertanya 'tolong tunjukkan pas'.. dah rasa naik  geram je....setiap kali lalu dia akantahan dan menanyakan pass.....haiiiiii,,,sabar je larhhhhhh....
esok..jam 11 malam ku akann berlepas balik jaybee dengan menaiki keretapi...best tuuuu,,,, kali pertama...balik johor naik keretapi...its awesome..,..
hopefuully,esok ku boleh jumpe en paras....ahahahaha...harap harap la...tu pown kalau sempat.....
so....malam malam macam ni,dah tak de idea untuk menaip...so.... i want to sleeep now....,daaaaaaa......