Misi Naikkan Pageviews #2 - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Misi Naikkan Pageviews #2

13 Julai 2018

Misi Naikkan Pageviews #2

Assalammualaikum.



Bulan May, I already post about entri Misi Naikkan Pageviews, klik SINI kalau nak baca. Oce again, misi I bulan Julai ni ialah untuk meningkatkan pageviews dan menambahkan lagi 'total unique visitor'. I jealous gila dengan blog yang dah cecah 1 juta pageviews. Geram kot. I nak sangat blog I ni dapat pageviews macam blog-blog lain. 

So far, I boleh simpulkan minggu ni I banyak update entri. At least 2 entri per day. I jarang nak blogwalking to blog-blog newbies. I don't know why I malas nak blogwalking. Rasanya I kne blogwalking jugak. Suka atau tak I kne buat sebab I dah berazam.

Doakan azam I termakbul ye. 

#120000 pageviews to go! Fighting!

11 ulasan:

  1. goodluck ! airah pun dalam proses nak naikkan pageviews

    BalasPadam
  2. semoga berjaya! saya pun tgh dalam usaha untuk tingkatkan pageview & entri :)

    BalasPadam
  3. Waalaikumussalam kak..goodluck kak.chaiyok3..

    BalasPadam
  4. Semoga berjaya.. Hebat ni, Blog Bro pageview tak sampai seribu

    BalasPadam
  5. aku pun delete blog lama..dan sekarang start balik dengan blog baru..

    aliefmuncung.blogspot.com

    BalasPadam
  6. semoga berjaya..hehe..kena rajin blogwalking blog2 ni.

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com