Siapa Ada Masalah Seperti Saya. - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Siapa Ada Masalah Seperti Saya.

20 Mei 2018

Siapa Ada Masalah Seperti Saya.

Assalammualaikum.


Salam ramadhan yang keempat dan selamat pagi. Tengok gambar kat atas tu. I tak faham kenapa "Admin Bokep" selalu komen kat chat box I. I sarankan korang jangan bukak sebab laman web tu mengandungi video lucah. I terus tutup cepat-cepat.

I tak tahulah apa masalah dia ni tau. Tiap kali I blogwalking ke blogger-blogger lain mesti ada dia ni. Bengang pulak. Dia ni mengganggu kesejahteraan blog I tau. So ada sesiapa tahu delete or block that laman web?













5 ulasan:

  1. Boleh block dia!! pergi dekat control panel cbox akak and then Users>Blocked users> Messages..amik IP web dia and pergi balik dekat blocked uers > Add IP ban :))

    http://mylittlestoryi.blogspot.my/

    BalasPadam
    Balasan
    1. I was about to comment the same thing too as I used to block spammers on my cbox. This is the best way to block the spammer :)

      Padam
    2. macam mana nk dapatkan IP web dia tu,please help me ><

      Padam
  2. samalah, kaella pun dulu ada masalah ni, kaella rajinkan jer dlete dekat cbox

    BalasPadam
  3. Kalau tak silap wanie, "bokep" ni bahasa indonesia, something related to porns/blue... basically anything that is nsfw
    So, next time nmpak je ape2 tulis bokep ni, avoid cepat2

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com