St Ives Green Tea Scrub Review - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: St Ives Green Tea Scrub Review

28 April 2018

St Ives Green Tea Scrub Review

Assalammualaikum.

Today, I'm going to review the St. Ives Green Tea Scrub because it really suitable to my skin yang banyak sangat whitehead di sekitar hidung. Before this I guna St Ives Apricot Scrub (will review soon) then I change to Green Tea pulak. Scrub ni sangat sesuai yang concern dengan white head.


Product name : St. Ives Green Tea
Size : 170g
Price : RM19.90
Availabilty : Guardian, Watsons, Tesco, Giant.

What it claims? 

Its suitable for blackhead-tackling green tea face scrub that unclogs pores dan calms redness for glowing, bump-free skin.



How to use?

Lepas korang cuci muka guna cleanser, lepas tu apply this scrub. Sapu je dekat muka. Boleh pakai around your nose dan face. I suka tenyeh di kawasan hidung sebab dah banyak sangat whitehead & blackhead yang menyemak di situ. Korang boleh je tenyeh di muka, no hal pun. Dah tenyeh scrub tu, tunggu a few minutes tapi jangan lama sangat. Then, bilaslah sampai bersih.

Korang akan rasa kulit lembut seperti punggung baby. Wuhuuuu!

Packaging ?

A normal squeezable plastic tube. Senang nak picit sampai habis scrub tu.

The Smell?

Green tea of course! I suka bau scrub ni. Its feel like matcha ice cream, rasa nak makan je.

Colour/consistency ?

Green with a very tiny beads.


How I feels : 

I really loved scrub from St. Ives and already used 3 of them. Its very cheaper about RM20 below. The smell erghhh is really good and i feel want to eat that. Biji-biji halus scrub ni langsung tak menyakitkan muka, tenyeh je. No need to worries. Lepas je scrub muka rasa ringan and hilang segala kotoran terutama blackhead tu. 


Recommended? :

Overall this is a very good product & very suitable with my skin. No wonder this is the best seller and star product. I rate this essence 5/5. 

(Disclaimer : This is not paid review. I bought with my own money. Tapi setiap kulit berbeza-beza. What works for me may be not work for you. This is just my personal experience. Try & error gurl)














1 ulasan:

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com