LAZADA BIRTHDAY FESTIVAL BLOGGER CONTEST - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: LAZADA BIRTHDAY FESTIVAL BLOGGER CONTEST

13 April 2018

LAZADA BIRTHDAY FESTIVAL BLOGGER CONTEST




Assalammualaikum uolls.

Lazada Birthday Festival Blogger Contest | Tahun sebelum ni, I ada join contest Lazada but luckly I tak menang. But its okay, I tetap nak join juga contest daripada Lazada. Mana tahu ada gak rezeki I nanti. Lazada Malaysia merupakan tempat membeli belah secara online akan menyambut ulang tahun yang ke 6 dan akan mengadakan jualan Birthday Festival.

Bermula 25 sehingga 27 April , lebih daripada 1,000 flash deal , dan potongan sehingga 90% kepada banyak barangan dan jenama, boucer eksklusif dan banyak lagi kejutan.

Maka, pihak Lazada juga telah mengadakan sebuah peraduan khas untuk blogger iaitu Lazada Birthday Festival Blogger Contest di mana akan memberikan hadiah yang menarik. Oleh itu, I pun tak nak lepaskan peluang keemasan ni untuk turut serta. Jadi apa tunggu lagi?Jom, kita sama-sama memeriahkan lagi contest Lazada. Ada yang tak tahu apa syarat-syarat penyertaan, boleh klik [SINI SINI SINIDengan lafaz BISMILLAH, I join contest ini. 

a. Which location would you pick for Lazada's birthday party?

Flora Cafe, Jalan Ampang, Kuala Lumpur.




I bercadang untuk mengadakan party di Flora Cafe, Jalan Ampang di Kuala Lumpur. Flora cafe menyediakan makanan "Malay Cuisine" with primary attention towards those who love southern Malaysian cuisine. Ianya sangat menepati citarasa I yang suka sangat dengan Malay cuisine. Cafe ini bertemakan bunga-bungaan and I love their decoration.

b. Choose a party theme and pick one or several products on Lazada to decorate the venue.

Untuk tema parti, I memang mengidam sangat dengan "floral theme" and I will pick some products on Lazada to decorate the venue.





c. Which birthday cake will be served and which porducts on Lazada can help you prepare it?

I want to be served will floral cake like below. Looks so nice & beautiful. I dah fall in love with this cake. Sangat terinpirasi. In my life, I dapat cake 2 kali sahaja, on my 20th & 21th birthday. I jarang nak sambut birthday with party, put on a dress. I nak sangat someone suprises me with birthday party.


On the top of my cake, I will put 'Happy Birthday Cake Topper Design 3 (Gold/Silver)' from Lazada. It will be the greatfull birthday cake ever. 




d. Time to shine, pick your outfit on Lazada!


For outfit, and once again I will pick up floral dress. Alamak, I dah terobses dengan floral theme. Semuanya nak floral, from the venue till the outfit. Dress from Lazada memang dah cukup cantik untuk digayakan pada birthday party I nanti. 

Agak-agak tercabar tak pada blogger yang belum join contest ni? Kita tak tahu rezeki kita ni, mana tahu ada rezeki dengan contest Lazada, ha rugi je kepada yang tak join tu. So apa tunggu lagi? Jangan lepaskan peluang keemasan ni ye!

Boleh klik [SINI SINI SINI] untuk penyertaan.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com