Cara Sertai LAZADA ONLINE REVOLUTION CONTEST 2017 - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Cara Sertai LAZADA ONLINE REVOLUTION CONTEST 2017

13 November 2017

Cara Sertai LAZADA ONLINE REVOLUTION CONTEST 2017



Assalammualaikum uolls.

Cara Menyertai Lazada Blogger Revolution Contest | Alhamdulillah, Om dapat emel daripada LAZADA untuk menyertai contest. Lazada ni memang baik hati tau! Rajin sangat buat contest khas untuk blogger. Hadiah pun kemain menarik tau. Yes! Untuk contest Lazada yang ini, In shaa Allah Om akan menyertai. Gonna be excited! Om tengah menyiapkan entri contest ni dan tak sabar nak post dan submit kepada Lazada. Om tidak akan lepaskan peluang kali ni! Berkobar-kobar nak join tau. Hihihihi. 

Contest ini dianjurkan selama sebulan lebih tau! Bermula dari 1st November until 14th December 2017. Semakin ramai yang join, semakin tinggi peluang untuk menang? Ha betul ke? Ya! Dah semestinya! Semakin ramai blogger yang menyertai semakin banyak hadiah yang akan dimenangi. Contest ini terbuka kepada SEMUA BLOGGER SELURUH MALAYSIA. Om dah lama menapak dalam blogger tapi ini kali pertama Om akan menyertai. Asalkan! Korang ada blog dan pernah membeli di lazada, itu pun sudah cukup untuk melayakkan diri untuk menyertai. 

Hadiah untuk di menangi : 

1. Less than 200 participants (25 winners)
1st Prize : 1 x RM300 vouchers
2nd Prize : 9 x Rm150 vouchers
3rd Prize : 15 x RM100 vouchers

2. More than 200 participants (50 winners)
1st Prize : 1 x RM500 vouchers
2nd Prize : 15 x Rm150 vouchers
3rd Prize : 34 x RM100 vouchers

3. More than 350 participants (80 winners)
1st Prize : 1 x RM750 vouchers
2nd Prize : 35 x Rm150 vouchers
3rd Prize : 44 x RM100 vouchers

4. More than 500 participants (111 winners)
1st Prize : 1 x RM1000 vouchers
2nd Prize : 50 x Rm150 vouchers
3rd Prize : 60 x RM100 vouchers

Cara untuk menyertai : 

1) Buat satu artikel yang bertajuk LAZADA ONLINE REVOLUTION CONTEST 

2) Jawab keempat-empat soalan dibawah ini. Soalan ini boleh ditukarkan ke bahasa melayu.

a. Do you remember the first product that you ever purchased online? What was it and how was experience?
b. Which types of products would you prefer buying online?
c. What to you love about online shopping?
d. Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the Online Revolution sales?

3) Korang kena mention Online Revolution (https://www.lazada.com.my/online-revolution) yang bermula dari 11 Nov - 14 Dec 2017.

4) Make sure artikel mesti ada SCREENSHOTS product yang korang planning nak beli (mentioned in point 2.d)

5) Sila submit link artikel korang ke email contest@lazada.com.my bertajuk : Lazada Online Revolution Blogger Contest. 

6) Untuk bahasa di artikel, english atau bahasa melayu diterima. 

7) Pemenang dipilih secara random! 

Jadi apa tunggu lagi? Dah nak habis tempoh baru nak join? Melepaslah nanti korang. Korang boleh klik di banner di atas untuk penyertaan ya.

Om join nanti, stay tuned! and good luck pada yang menyertai. 


2 ulasan:

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com