OM SELESAI MENDAFTAR. DAFTAR APA TU?

by - Oktober 03, 2017

youtube : 250 Subcribes
Instagrammers : 2000 Followers
Bloggers : 2000 visits every month

Assalammualaikum.

Sebenarnya memang banyak platform untuk bloger-blogger menjana pendapatan. Contohnya, SUSHIVID Kalau korang ada salah satu syarat diatas, korang layak untuk daftar SUSHIVID  Pernah dengar tak SushiVid? Om pun baru tahu hari ini, satu platform yang sangat bagus. Dimana, bila kita ajak rakan-rakan blogger, kita akan dapat RM25. Om jadi terkejut bila daftar je, eh dah ada RM25=USD5 dan yang seronoknya no minimum withdrawal. Ha bawak keluar je berapa banyak duit yang ada. Korang boleh mendaftar dengan referral Om dekat SINI. Selalunya banyak web yang referral je dapat income kan. Tapi tidak dengan Sushivid. Situasi win-win. So korang jangan risau, korang mesti dapat RM25.

Betul ke SUSHIVID boleh bantu kita jana pendapatan? 

Ini contohnya, korang klik kat PROPOSE.


Part ini susah sikit sebab kita kena nyatakan serba sedikit idea apa yang kita nak post tentang produk ni. Om pun mati kutu nak bagi idea. hahahahaa try the best.
Selain itu, korang juga boleh join Referall Program (Klik bahagian kiri) dan dapatkan RM10 untuk setiap referall yang berjaya sign up melalui kod unik referall korang. Jadi apa tunggu lagi? Jom daftar dan jana pendapatan korang dengan SUSHIVID. Jom kita cari rezeki sama-sama ^^

Noted: Boleh komen di bawah untuk Om bantu sign up. Tak pun email je : sufiamukhriz@gmail.com











You May Also Like

5 ulasan

  1. tak paham sikit laa om.. yang youtube tu macam mane?

    BalasPadam
    Balasan
    1. okay macam ni. Kalau untuk youtubers, subscribes mesti 250 subscribes. Kalau lebih daripada 250 subscribes, ha baru boleh join sushivid.
      kalau untuk blog pulak, kne 2000 visit tiap bulan. untuk ig kne 2000 followers. kalau e'in boleh email Om kat sufiamukhriz@gmail.com. In shaa Allah, Om bantu.

      Padam
  2. ramai jugak ye blogger join ni :)

    BalasPadam
  3. rajin jugak propose tapi yillek hahaha goodluck OM!

    BalasPadam
  4. join dah hanya blog jer lepas yg lain xleh.. huhuhu

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!