"SAYA NAK KAD RAYA" BY DUNIASHIDA.COM

by - Mei 30, 2017



Assalammualaikum, hi bloggers! 

Hari ini kita dah berpuasa selama 4 hari, Alhamdullilah Om tak ponteng lagi. Di bulan puasa ni lah, kita mesti sibuk nak bagi kad raya kepada kawan-kawan yang jauh, betul tak?

Jadi, meh amik kesempatan untuk join segmen kak shida ni. Manalah tahu berpeluang dapat duit raya daripada beliau. Untuk join, boleh klik banner di atas ye. Kepada yang masih tidak tahu macam mana nak backlink kan banner giveaway, boleh klik toturial di bawah ya.


Baiklah, Om nak menjawab persoalan yang kak shida tanya :

Apa keunikan Blog Shida atau apa yang menarik bagi pandangan korang?

* Warna blog, Om memang suka dengan warna biru. So kak shida dah memenangi hati Om untuk terus blogging di blog akak.

* Info yang tiptop. Info info yang ada di blog kak shida memang best, rugi pada korang yang tak singgah tu.

* Viewer entri. Yang ini, Om jealous sebab viewer kak shida untuk satu entri cecah ribu riban tau!

Ha, jangan menong je. Meh join!

You May Also Like

6 0000 orang comment sini

  1. TQ OM ^&_^ sudi join Segmen K.shida ni :)
    senarai peserta dah update! Jom Blogwalking :)

    BalasPadam
  2. Good luck. Singgah dari segmen yang sama

    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    BalasPadam
  3. SALAM 7 RAMADHAN

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    BalasPadam
  4. Salam Ramadhan , singgah dari segmen yang sama (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    BalasPadam
  5. Salam ramadhan dari segmen yg sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!