I'm Looking For Travel Buddies.

by - September 25, 2016


Assalammualaikum.

Hi guys, I hope you all still stalk my blog. After one month and half, I'm lost for awhile.Yes, I know may be half of you still miss me right? hahahah I miss you too. 

Tapi rasanya untuk hari ni je Om menaip. Esok dan hari seterusnya, Om sibuk dengan kerja. Om tak boleh nak bagi 'fully comittment' untuk blog ni. I hope you will understand my situation.


* nah gambar, untuk hilang rindu hehehehee *

Okay guys, sekarang ni dalam facebook dah terlalu banyak sangat manusia manusia kaki travel ni post diorang punya itinerary. Om jealous gila kot! Dah lama kerja tapi tak ada masa nak travel. Om nak curi masa kerja dalam 3-4 hari untuk pergi tenangkan fikiran buat seketika. Ecehh. 

Om plan nak pergi bercuti this November tapi Om tak nak pergi sorang. Bukan sebab takut tapi better ada geng, kan? Om tengah cari 2 - 3 orang travel buddies. If korang berminat boleh whatsapp Om , 01136223656. Betul betul interested je tau! Hangat-hangat tahi ayam Om tak nak!! Jangan whatsapp!

Lets say, If korang nak join, better kita mulakan di dalam Malaysia. Om teringin nak pergi Langkawi tak pun Sabah. Ehh lupa, Om tak kesah lelaki atau perempuan. Janji korang tak ada buat hal time travel. Hehehehee. Om lagi suka if rakan-rakan blog Om, join this travel.
   
Let's travel.


* gambar daripada google *

You May Also Like

6 0000 orang comment sini

  1. Aduh om. Reen baru je balik dari travel. Kalau habaq awai-awai, Reen dah tunggu. Sekarang budget dah jatuh dalam laut.. Hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lah yeke, nape tak habaq. Huawahhh. Its okay. Om tengah plan ni. Nanti budget kak reen dah okay, jom travel sama sama.

      Padam
  2. dah p langkawi nampak nyaa kat ig.

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!