Pesta Bunga di Eco World Majestic, Semenyih.

Mac 07, 2016

Assalammualaikum.

Yeay, dua minggu tak updated entri. Masalah betul Om ni. Om tak pandai lagi nak uruskan masa. Balik kerja terus rehatkan badan. Mana ada dah nak belek whatsapp, facebook apatah lagi wechat. Muka Om pun dah terabai. Jerawat tumbuh bagai cedawan lepas hujan. Blackhead whitehead hmm jangan katalah. Berderet deret tumbuh. Stress gila.


Tapi dan tapi, dalam kesibukan bekerja, Om dapatlah jugak 'fulfill my wish'. Ahad semalam Om pergi pesta bunga di Eco World Majestic Semenyih. Siapa pernah pegi kenyit mata sikit. Hihihihiii.. Perempuan ni segarang dia seemo dia, dia tetap suka pada benda yang cantik. Bohonglah kalau tak suka. Lempang nanti.

6 hari kerja, 1 hari cuti, bila dapat cuti tu rasa dia macam nak terbang terbang kat langit biru. Yelah, hakak site supervisor ni 6 hari hadap muka bangla, bila dapat keluar daripada kawasan site, i don't know how to said about my feels right now. Hahahahahaa.. Korang apa tahu. Hihihii.

Jadi semalam hari terakhir untuk pesta bunga. Hari ini dan seterusnya dah tak ada lagi dah. Rugi lah pada siapa yang tak pergi tu, masuk dah lah percuma. Hakak nak belanja korang semua dengan gambar gambar hakak. Dont be jealous.









You Might Also Like

5 ulasan

  1. layeke..ruginye terlepas nak mai tengok bunge bunge cantik ni.. :(

    BalasPadam
  2. cantiknya...

    nak ajak join segmen saya ni.
    http://www.kasihjuju.com/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    jemput join ye :)

    BalasPadam
  3. cantiknyaaaa & yes sy jelesss. huhuhu

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!