Teringin Nak Tubuhkan Kelab Blogger.

by - Februari 12, 2016

Assalammualaikum,
Rasanya belom terlambat untuk Om ucapkan HAPPY CHINESE NEW YEAR kepada semua kawan chinese Om. Hihihihih.. Ang pau untuk Om ada tak?

Entri pada hari jumaat yang barakah ini, Om nak menyuarakan satu cadangan,
Om nak tubuhkan kelab blogger. Om sendiri pun pernah join kelab blogger tapi tidaklah begitu aktif. 

Kelab ini Om tubuhkan dengan tujuan, untuk mengeratkan silaturrahim. Manalah tahu kot kot boleh jadi bestfriend even melalui social media. Lagipun kita kan dah lama kenal. 

Melalui kelab ini nanti, mungkin kita boleh lalukan projek amal, seperti mengagihkan makan percuma kepada gelandangan, melawat ke rumah orang tua-tua dan mungkin kita boleh pupuk semangat kesukanan dalam kelab blogger itu nanti. Kalau Om tubuhkan kelab tersebut tapi tiada sokongan dan juga ahli, memang tak best lah ye dok?

Kalau korang rasa nak bagi pandangan atau cadangan, korang boleh lah komen di bawah. Om sedia mendengar, kot kot niat Om ni betul betul menjadi, wahhh its a great thing to me. 

negatif atau positif komen itu, Om sedia mendengar, don't worry, Om takkan marah. 

You May Also Like

22 0000 orang comment sini

  1. Kalau ada tubuhkan kelab blogger teringin gak nak join.

    BalasPadam
  2. Kalau ada tubuhkan kelab blogger teringin gak nak join.

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdullilahh... in shaa Allah Om tubuhkan..

      Padam
  3. saya nak...tp saya jauh...duk di Sarawak...boleh ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdullilahh... ada sokongan... In shaa Allah, Om tubuhkan kelab tersebut semua boleh join... akak pun boleh join.. kot kot nanti bercamping kat sarawak? mana lah tahu

      Padam
  4. Kalau om buat , i confirm nak join . A great way untuk eratkan silaturahim . And the very first experience for me join club club macam ni :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeayyy ada sokongan... in shaa Allah... Om tubuhkan kelab tersebut... Yess Its great way to know each other... Thumbs up

      Padam
  5. Akak sokong cadangan OM tu..Akak pon ada group Projek Blogger Utara..Alhamdulillah kami dah buat mcm2 aktiviti..macam bg makanan kat gelandagn pon dah buat hujung bulan January baruni..dan yang paling Best esok kami akan berkampung di Escape Penang dan malam akan bercamping disana..

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdullilahh,, ada sokongan... Wahhh bestnya kak.. itulahh kita buat kelab ni dengan tujuan yang baik, niat baik di balas baik.. best jugak kelab yang akak join tu.. mesti dah banyak program dah di buat. kan kak?

      Padam
  6. Assalamualaikum Om :) Menarik juga kalau tubuhkan kelab blogger . Kalau Om buat kelab blogger , ajak lah nisa sekali ye ^ Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumusalammm Nisa :) , Niat om memang dah lama nak tubuhkan... In shaa Allah Om akan ajak nisa ye...

      Padam
  7. wahh om cambest laaa. kalau om buat, kompem rrai nak join!

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeayyyy... thanks rrai.. ada sokongan jugak... in shaa Allah Om tubuhkan kelab tu...

      Padam
  8. best tu kak Om. sakinah pon tahun ni SPM, so mcm dah nk besar laa kan? blh laa join mcm2 program hihi

    BalasPadam
  9. Kak Om, Beeha nak join jugak nnti. :)

    BalasPadam
  10. sokong sangat. before ni ada gak join group blogger dalam fb. tp mcm byk tak aktif je huhuhuhu

    BalasPadam
  11. Wah....memang bagus sekali idea OM tu.. LeYa sokong sangat2

    BalasPadam
  12. wah , menarik nih . buat lah . tp kita jauh sangat haaa kalau tak boleh join huhu. huhu

    BalasPadam
  13. wah , menarik nih . buat lah . tp kita jauh sangat haaa kalau tak boleh join huhu. huhu

    BalasPadam
  14. bagus cadangan tu. inshaAllah sy join kalau om tubuhkan kelab tu nanti.. :)

    BalasPadam
  15. Nbla nak join jugak , kak om.. kalau nak tubuh kan plzz gitau nblaa. nbla nak join

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!