Header dan Footer Yang Terlajak Cute !

by - Februari 13, 2016

Assalammualaikum..


Om punyalah over confident letak header yang baru Om buat ni, tup tup perhati lama lama baru tahu ada small mistakes.. Korang dapat agak tak? Geramnyaaa.. Nak baiki balik memang malas lah cerita dia. 

Header kali ini Om buat dengan citarasa Om sendiri, Om rasa cantik tapi tak tahu lah korang. Harap korang terima lah ye. Kali pertama buat header yang secantik itu. Sampai tersalah tulis, crop gambar pun tak lawa. Haishhh sebab nak siap cepat, nak tepek dekat blog. 

Footer pulak, idea Om nak samakan dengan header. Ada rama rama, bunga bunga gitu. Padahal dalam diri ni tak adalah girl girl sangat. Poyoronos betul.. Korang rasa cantik tak header dan footer om?

Om minta maaf sebab blog Om ni masih dalam menaiktaraf. Segala kesulitan harap dimaafkan. Hehehhehee.. In shaa Allah malam ini blog Om dah cantik kevavomm.. gettew...

Komen yang murni ye...


You May Also Like

13 0000 orang comment sini

  1. ahh mmg terlajak cute pun :3 owner blog ni pun terlajak segak jugak :D

    BalasPadam
  2. Ok jer ... Kalau saya yang buat tak tau lah ape jadi ...

    BalasPadam
  3. cantik ja....nora bg 5 bintang..heheeh

    BalasPadam
  4. Ok, I cant noticed yet the mistake. Cute sangat, Beeha sukaa simple and NICE !!! ^^

    BalasPadam
  5. cantik laa om! smart gilaaa gambar kat header tuuu

    BalasPadam
  6. cantiknyaaaaaaaaaaaaaa >.< 10/10. mmg cantik!

    BalasPadam
  7. cantik.. busyra tngok pun jatuh cinta. hehe. dgn ada bunga2 tu lg. lawa. tp kalau om touch up yg dkt bahagian kepala tu, mesti lgi smooth. :)

    BalasPadam
  8. Cantik sangat.....alhamdulillah tahniah om....

    BalasPadam
  9. It should be http:// hehehehehehe takpe, xperasan sgt sbb cantik gilaaaaaaaaaaaaaaa! Ok jealous. Blog kite simple habis. Haha. Good job drling! :D

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!