Gambar Pra Convocation Baru Siap!

Februari 12, 2016

Assalammualaikum.

Setelah dua minggu Om convo, Om baru dapat gambar pra-convocation. Lama betul tunggu tapi gambarnya tetap cantik. Hehheheee.. Itu pun last minit photoshoot, nasib baiklah photographer dah lama kenal. Om pun dah biasa dengan dia, dah lebih 3 kali photoshoot. Even dia bagi gambar lambat tapi kebanyakkannya gambar gambar yang dia ambil memang cantik cantik belaka. Kenalah dengan selera Om.

Lagipun, dia tak dapat nak edit banyak banyak sebabnya dia sangat sibuk. Om pun faham keadaan dia. Apa yang best, dia tak pernah minta duit upah pun. Dia buat kerja sampingan ni sebab minat yang mendalam dengan bidang photograph. Dia kata kot kot terjodoh dengan model model dia. Hahahahaa... Janji bukan Om!


Om letak gambar atas tu sebagai gambar profile FB Om, cantik gitu. Yelah.. Om still rasa suasana convocation tu. Itu yang penuh wall fb Om dengan status dan gambar convocation. Hihihihihi... cantik tak gambar tu? Dengan jubah yang ronyoknya, dengan panas teriknya, Om redah jugalah sebab nak buat kenangan. Entah bila nak rasa convocation lagi. Mungkin 5 years lagi. I don't know.

Sila lah tengok gambar di bawah-bawah ni. Om harap korang jangan cair pulak. Aishhh ayat gedik pulak... Haaa... EN.BERDIKARI saya dah convo jadi bila awak nak masuk minang ni? Hihihihihi...






Itulahh... lain kali dengar taklimat sebelum balik amik jubah tu. Ni tak, terus balik. Kan dah salah pakai jubah tu. Hahahahaa... tergelak gelak kot sebab tak tahu pakai jubah. Ini semua idea photographer lah ni.. dia siap google lagi cara pakai jubah convo, tapi tengok tu... habis rosak gambar. apa pun tak boleh dia ni... Small mistakes je tu.. Om tak kesah sangat pun. 

Janji gambar cantik.




You Might Also Like

7 ulasan

  1. Hehe takpe Om. Om tetap cantik di mata I gittewww hehehe. Lawa laa gambar Om! Btw tahniah dah konvo! Good luck untuk next chapter okay!

    BalasPadam
  2. Tahniah sebab dah convo. Semua gambar om cantik sangat :)

    BalasPadam
  3. cantiknyaaa. jealous tgk >.< anyway,congrats kakkkk :)

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!