Yeayy.. Boleh Convo.

Januari 04, 2016

Assalammualaikum


Alhamdulillah,
Om sudah menamatkan pengajian di City University College Science and Technology dalam bidang kejuruteraan awam (diploma in civil engineering). Akhirnya penat lelah yang berliku sepanjang diploma, sudah pun berakhir. In shaa Allah, hujung bulan ni Om convo.

Mak abah Om tidak dapat datang sebab ngah Om nikah pada tarikh yang sama. hhuhuhu sedihnya. Tapi along dengan akak ipar sudi nak gantikan tempat mak abah. Lagipun diorang banyak bagi support. Tak sabar!



Om harap semuanya berjalan dengan lancar. 

You Might Also Like

15 ulasan

  1. tahniah om =) wish u best of luck in future =D

    BalasPadam
  2. kyaaaa bestnyaa T_T
    CONGRATULATIONS KAK OM!!!!!!
    IHIHI

    BalasPadam
  3. Tahniahhh! Syoknya konvo. Hihi ^_^

    BalasPadam
  4. Bestnya dah convo, TAHNIAH !! :D

    BalasPadam
  5. wahhhh,...tahnia...ya...penat lelah selama ini sudah berhasil......tahnia sekali lagi dripada keladi

    BalasPadam
  6. tahniah sis! dapat konvo + dapat ipar baru :)

    BalasPadam
  7. tahniah! pasni amik degree ke?

    BalasPadam
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  9. amek civil ke! hebat..clap3.. ^_^ congratsss

    BalasPadam
  10. tahniah tauuu om! jangan lupa update gambo konvo banyak2 kat blog!

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!