Teringin Nak Jadi Backpackers.

Januari 22, 2016

Assalammualaikum.

Penat kerja tak habis lagi, Om dah bertapa depan lappy. Minggu depan dah convocation, arghhh takut dan berdebar pulak. Om tak prepare lagi baju convo. Hahahahaha biarlah dulu, sempat lagi nak beli. Om sekarang ni tengah kumpul duit untuk travel, backpackers. Hati ni dah macam nak cari dan lihat sesuatu yang baru. 3 tahun belajar, menghadap buku. Otak pun dah letih. Om kerap bekerja, hamba duit katakan. Siapa yang pernah jadi pelajar dulu, memang akan rasa bagaimana kehidupan korang bila tiada duit. Takkan nak susahkan mak abah kan?

Untuk tahun ni, Om azam nak jelajah beberapa negeri di Indonesia like Lombok, Bali, Bandung dan macam macam lagi. Hajat memang nak travel satu Indonesia dalam masa sebulan dengan badjet 3 ribu ringgit. Om harap sangat dapat capai hajat ni. In shaa Allah, moga Allah permudahkanlah segala urusan Om.


Can't wait !


You Might Also Like

9 ulasan

  1. harap azam kak om tercapai. aminnn

    BalasPadam
  2. congrats kak sebab nak convo! moga2 hajat akak nak travel tu dipenuhi :D

    BalasPadam
  3. insyaAllah. moga tercapai hajat tu. sya teringin tp duit je xdok lg

    BalasPadam
  4. semoga berjaya kak. saya pun teringin jugak nak jadi traveller. tapi ke korea... hehehe

    BalasPadam
  5. saya pun tgh kumpul duit nak travel. tp tak decide lagi nak pergi mana hihihi. semoga urusan om dipermudahkan! gambateeee! :D

    BalasPadam
  6. wahhh. bestnyaa. teringin jugak nak kumpul duit nak travel. T^T
    tapi duit terbangggg. hahahhaha

    BalasPadam
  7. teringin jugak. tapi selalunya x kesampaian.huhuh

    BalasPadam
  8. ain pun teringin juga. insyallah one day nanti. :)

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!