Tahun Baru, Template Pun Baru.

by - Januari 01, 2016

Assalammualaikum.

Selamat Tahun Baru 2016! Jadi, apa azam baru korang? 

Bersempena dengan tahun baru 1.1.16, aku pun dengan bangganya menukar template blog kali yang ke 729201010. Hihihihihi. Template kali ni di design sepenuhnya oleh kawan blogger aku, RRAI



Cantik tak? Azam untuk blog aku ni, aku nak tambahkan apa yang kurang. Aku nak bersungguh-sungguh dalam dunia blogging. Bukan sebab populariti tau! Never ever. Tapi kalau terpopular ape salahnya. Huhhuhuhu.. 

Untuk template kali ni, aku gabungkan dua warna iaitu pink dan hijau. Sebenarnya, warna ni terinspirasi semenjak aku jatuh cinta dengan warna blog seorang blogger ini, alaa lupa lah alamat belog beliau. Warna yang cantik sesuai sangat dengan tuan blog yang cantik dan ayu. Buahahahaa.. Masuk dalam troli tesco lepas tu tolak sendiri. Perasaan bertingkat-tingkat.

Apa pendapat korang tentang blog aku? Komen lah ye... Aku malas nak taip panjang panjang. Sebabnya banyak lagi entri yang patut aku post. So you next entri!

You May Also Like

13 0000 orang comment sini

  1. Cantik..Mimi pun baru je tukar tmplate baru..

    BalasPadam
  2. Cantik kan dia buat uhukss yanie pun suka dia design blog kedua yaniee. suka2

    BalasPadam
  3. cantik sangat kak om. leya suka sangat sangat sangat

    BalasPadam
  4. I like it so much ! . I don't like pink but after seeing your blog . "Eh It looks nice lah" I hope we will seen more posted from you and once again happy new year . What I've seen right now , You already've start being a profesional blogger . If dah kaya nanti mohon belanja . Haha

    BalasPadam
  5. cantik.

    dan habungan kaler yang owsem..

    BalasPadam
  6. Salam singgah sini dik OM....cantik dan kemas...warna yang sangat menarik sampai akak pun tertarik...hihi

    BalasPadam
  7. cantik sangat template baru! jeles. haha

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!