Tagged Question By Adiba Rusli.

Januari 08, 2016

Assalammualaikum.

Setelah sekian lama entri ini jadi draft, Om publishkan juga. Hihihiih. Maaf ya Adiba sebab ambil masa yang lama untuk menjawab soalan Adiba.
Terima kasih juga sebab sudi tagged Om. Nanti tagged lah Om lagi. In shaa Allah Om jawab dengan segera.

Selamat membaca.

1. Tell you my feelin' right now.

Erghh... alhamdulillah Om kenyang. Sedap juga Yong Tau Foo dekat pasar malam Jelatek. Mai datang.

2. If I have a chance to travel around the world, with whom you will go?

In shaa Allah, ada peluang Om nak travel dengan keluarga Om sebabnya keluarga Om bukan jenis yang suka pergi travel. Jadi kalau sekali dapat travel, ha memang lama. Sampai sebulan kot. May be.

3. State one weird things that I have done in 2015?

Rasanya tidak ada.

4. If I a social media icon, who you wanna be? and why?

Instagram sebabnya orang akan kongsikan kisah hidup mereka melalui gambar, suka, sedih, kecewa, marah dan sebagainya. 

5. Favourite color?

I like grey!

6. Favourite pets?

I'm not interested with pets, sorry :(

7. Complete this sentence that start with " I think I should... "

I think I should married ! Hahahaha.. Tak lah.. I think I should seeking a job sebabnya penat sudah menganggur. Om tunggu panggilan kastam atau imigresen.

8. End this sentence with " ...........world will disaster"

If you lost my phone the world will disaster!

9. Do you thiink you brilliant enough? why?

brilliant? congak matematik pun makan masa yang lama. hahahah

10. Give me 2 bad habits that people doen;st know about it.

* suka makan ais.
* kuat tidur.

You Might Also Like

3 ulasan

  1. Hehe. Memang tak boleh hidup tanpa fon kan OM :)

    BalasPadam
  2. salam om. hi awak!
    thanks jawab:)

    -pasar malam jelatek kat mana? uniknyaaa nama..wahh
    -keluarga om pun suka travel? wahh. best kalau dpt pegi dgn family reramai. boleh buat family day sekali.heee
    -i like grey too. nice right?haha
    -good luck om. in shaa Allah ada rezeki,om akan dapat kerja tu:) rezeki di mana2.
    -haha. telefon hilang, world disaster? mesti tak berenggang dgn fon ni.:)
    -this ans make me laughing all the time "congak pun makan masa lama".heee
    -kuat tidur? patutlah kurus je.hehe makan ais? ok. 1st time dgr.heee:)

    btw, thanks again ye om:)
    May Allah strengthen our ukhuwah.
    lots of love,
    adibarusli.

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!