No Life.

Januari 18, 2016

Assalammualaikum.

Mungkin korang tertanya-tanya kenapa Om menghilang selama seminggu?
No post no blogwalking kan. Alaaa... Om tahu korang rindu Om kan? Hahahahahah...
Jangan rindu rindu tau. Om tak ada masa nak update entri. Ini pun Om curi masa padahal jap lagi nak pergi kerja. Yes, I'm miss my blog too. Om rindu nak blogwalking blog korang semua. Untuk sebulan ini, Om tak boleh bagi perhatian yang sepenuhnya untuk blog ni. Harap korang faham.

Seminggu direct, Om kerja non stop tau. Semuanya shift petang, letih. Tapi apakan daya, Om ni hanya hamba duit. Hari hari nak buat duit. Duit penting untuk kita. Tarak duit tarak boleh hidup ma. Percayalah. Ini pun taip entri laju gila. hahahahah dah macam marathon. 


Om sekarang kerja as sales assistant di Nagoya Textiles. Dimana? ahahahah biarlah rahsia. Nanti korang jumpa Om, confirm Om malu. Lagi satu, hadiah untuk pemenang blog terkemass pun Om belum pos lagi. Om minta maaf sangat. Om tak ada masa nak pergi pos. nanti Om akan inform korang tau. 

I'm really sorry about that.

Okaylah, got to go. Nak mandi nak pergi kerja. Harap ketiadaan Om ni, korang jenguk jenguklah belog Om tau. Sayang korang.



Memaparkan DSC_1073.jpg
Memaparkan DSC_1073.jpg
Memaparkan DSC_1073.jpg
Memaparkan DSC_1073.jpg

You Might Also Like

4 ulasan

  1. Patutlh lme x nampk. Anyway slamat bkerja

    BalasPadam
  2. itulah, kalau x kerja x ada duit pula..sigh..skrg semua duit kn,,

    BalasPadam
  3. Situasi yg sama dengan leya. Hihihi nak edit blog pun amik masa lama sebab kekadang tak ada masa bila dah keje ni. Hihi

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!