Busy Seantero.

by - Disember 23, 2015

Assalammualaikum.


Busy seantero. Aku pun tak tahu kenapa di saat saat akhir tamatnya latihan industri, aku semakin sibuk. Minggu lepas sibuk dengan presentation. Minggu ni pula, aku sibuk dengan kerja kerja office yang takkan pernah habis.

Aku sangat kecewa sebab aku masih tidak umumkan lagi pemenang 'Pencarian Blog Terkemas 2015' Arghhhh damn. Rasa macam minggu ni sangat kelam kabut dan tidak teratur. 

Korang semua harap faham keadaan aku ye. In shaa Allah, aku akan curi masa untuk umumkan pemenang. I'm really sorry.  

You May Also Like

6 0000 orang comment sini

  1. hihi bawa bertenang, take your time, babe :D

    BalasPadam
  2. Hehe..selalu saat2 akhir mmg kita akan terlampau busy..masa free terlalu free pulak.

    BalasPadam
  3. Takpe. Take ur time. Ahahha.. Standard la tu..hujung2 tahun kan..

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!