Semakan Keputusan UPSR 2015

by - November 17, 2015

Assalammualaikum.

Selamat pagi semua. Aku rasa gementar pula hari ni sebabnya keputusan UPSR diumumkan sebentar je lagi, 17 Nov 2015 jam 10 pagi. Hihihihi, macam aku pula yang ambil keputusan.

Sebenarnya, adik aku yang ambil keputusan. Harap harap dia dapat keputusan yang cemerlang. 

Jadi kepada yang ada adik adik atau anak anak yang ambil keputusan UPSR tu, boleh semak keputusan dengan cara di bawah. Senang dan mudah.

Check Result UPSR 2015 SMS


Buat adik uda,

"Good luck, apa jua keputusan, terimalah dengan ikhlas."

You May Also Like

2 0000 orang comment sini

  1. Tahiah atas apa jua keputusan adik-adik, kejayaan ini tidak menjanjikan kejayaan esok, kegagalan hari ini bukan kegagalan hari muka. Sentiasa berusaha, setiap masa. Tahniah kepada semua calon UPSR 2015

    BalasPadam
  2. Wahh dah senang macam ni. tapi lagi tambah nebes kot macam tu. HAHA
    All the best untuk adik-adik yang ambil result hari ni. :))

    http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.my/

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!