Segmen December Award & School Holiday Contest By Izzat Azhar

by - November 27, 2015

Hi Guys! Segmen Monthly Award by Izzat Azhar datang lagi, tapi kali ni ada sedikit kelainan. Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join!!

Segmen December Award ni agak berbeza dengan previous monthly award which is November Award sebabnya, kali ni Segmen ini besertakan dengan Contest dan bila sebut contest mesti ada hadiah kan dan hadiah hadiah yang ditawarkan oleh para para sponsor boleh dikatakan agak lumayan.


Haaa kan. Banyak jugak Hadiah yang ditawarkan kan? So apa lagi. Jom join bantu member sama member. Sambil tu boleh cuba cuba nasib kan. Mana tahu kut kut melekat satu hadiah tu. Untung! So yeah, Goodluck!

You May Also Like

6 0000 orang comment sini

  1. @najiah shaharainjom lah joi, Om jadi sponsor juga, klik banner tau untuk join.

    BalasPadam
  2. jalan2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/segmen-december-award-school-holiday.html

    BalasPadam
  3. singgah dari segmen sama :)

    http://merosnordn.blogspot.my/2015/12/segmen-december-award-school-holiday.html

    BalasPadam
  4. Good luck. Singgah dari segmen yg sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/12/segmen-december-award-school-holiday.html?m=1

    BalasPadam
  5. BW daripada GA yang sama

    Good Luck....

    BW dari Segmen December Award & School Holiday Contest

    Follow blog AlongMisuari

    AM nak ajak join GA
    Giveaway Disember 2015 Cash RM500

    Berminat menjana RM2400 sehari??? KLIK SINI

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!