Sebelas Soalan Tag By Rrai.

by - November 29, 2015

Assalammualaikum.

A very big thanks to Rrai 
Sebab tag Om dengan 11 sebelas soalan, terima kasih ye.

Here, I'm answer your questions :

1) Your first impression when you visit my blog.

Jealous! Hahahaha, jealous sebab belog rrai comel sangat. Belog Om ni biasa biasa je. Tak ada yang menarik pun, hiasan pun terhapeh hapeh. Om bagi 10 strawberi untuk belog Rrai.

2) Orang yang paling dikagumi dalam dunia blog ni and why?

Tak ada rasanya.

3) Your most favourite singer from Malaysia.

Dato' Jamal Abdillah. Teringin nak jumpa. I wish.

4) Your color theme of your blog and why you choose the colour.

Sebenar tema color belog ni adalah kelabu sebab om minat kelabu tapi background memang susah nak dapat. So I choose pink. Om tak berapa minat sangat pink ni. Nampak keperempuanan sangat. In shaa Allah akan ditukar tak lama lagi.

5) Most beautiful memory you will never ever forget.




6) Haiwan yang paling ditakuti and why?

Buaya, sebab buaya ganas. Hahahahha itu je.


7) Do you believe in second chances.
I don't believe second chances. I don't know why. I think, I'm always give second chances to the person that always break my heart.  Yes, I know human will make mistakes again. You must appreciate if another person give a second chances to you. 

8) Have you become stranger with someone once you called friends?

Hahahaa, Rrai. Why you ask me this question? Situasi ni memang selalu terjadi. Rasanya dah lali. Mungkin Om terlalu baik sampai orang pijak kepala Om ni. Om selalu ikut je kata kata diorang, buat itu buat ini. Tapi bila salah faham terjadi, ha mula berperang. Dah minta maaf pun still dia tak nak tegur. Om tak kesah pun, janji urusan Om dengan dia dah selesai. Tak nak tegur ke apa ke, itu dia punya hal. Dia muslim dia akan tahu dosa tak tegur selama 3 hari. Biarlah dia. Om doakan yang baik baik untuk dia. Gituww.

9) If you get a chance to be a hero/heroin, what movie you want to be and why?

If I get a chance to be a heroin, I will be Katniss Everdeen. The heroin of hunger games. I like her character and expression. 

10) Your favourite flower.

I really like  red rose. It is a symbol of love. 

11) Coffee or tea.

Both but the most I like is coffee. Especially, mocha. I'm coffee lover.





You May Also Like

2 0000 orang comment sini

  1. hehe terima kasih Om sebab buat entry dan jawab soalan Rrai. Sayang Om lebih!! hiihii

    BalasPadam
  2. Tunggu masa nak tukar background kelabu ye....hye om...sihat..

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!