Photoshoot di Taman Tasik Perdana.

November 10, 2015

Assalammualaikum.

Semalam petang aku ada photoshoot dekat taman tasik perdana, KL. Photoshoot ni aku buat sebab nak bangkitkan zaman modelling yang aku tinggalkan selama setahun setengah. Dalam tempoh itu aku habiskan masa dengan belajar dan focus dengan target anugerah dekan semester. Alhamdullilah aku berjaya dapat satu anugerah. Happy kot. Usaha yang selama ni aku usahakan membuahkan hasil.  

Agak kaku juga semalam, itu tak kena ini tak kena. Padahal aku dah biasa photoshoot dengan photographer ini. Even dia bukan orang Malaysia, so I need to speak with him! Ya, I'm english in not good as well like you. But I can understand what him say. Keep learning Om! Fighting.

Rasanya semalam penat dan lenguh jugak kaki, jalan dan pusing satu tasik. Sebab nak cari the best place for shoot. Yelah tempat nak shoot tu tak boleh gelap sangat, tak boleh terang sangat. Jadi tempat itu kena sederhana gelap dan sederhana terang. 

Untuk gaya pula, aku buat macam biasa. Tengok atas, tengok bawah like candid pose. Cantik tau. Pastu photographer ajar cara poses yang baik, yang kena dengan gaya pemakaian. Hehehehehee. Bila tengok gambar dalam camera tu, terdetik kat dalam hati, "ehh aku ke ni?" hahahahhaaa poyo tak? 

Kat bawah ni, gambar gambar hasil poses semalam. Tak okay? hmmm aku masih belajar lagi. Apa apa pun, a very big thanks to LimeLight Photography because make my dreams come true again. Thanks.








You Might Also Like

3 ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!