Senarai Pemenang Contest: Saya Nak Hadiah By Ombak Bergigi.

November 14, 2015

Assalammualaikum.


Alhamdulilah, terima kasih kepada yang join contest saya nak hadiah, walaupun hadiah tak seberapa. Terima kasih banyak banyak ye. #muahciked



Sebelum korang tahu siapa pemenangnya, sila semak lucky number korang di SINI SINI SINI SINI Dah ingat number lucky korang? Ingat tau, jangan tak ingat sebab aku letak pemenang berdasarkan number lucky korang.

Pemenang untuk contest saya nak hadiah ni aku pilih berdasarkan anggaran yang korang buat. Follower aku pada hujung bulan oktober yang lalu adalah 283 follower. Jadi, aku terjah satu persatu peserta yang join dan aku senaraikan anggaran yang korang buat. Aku tak jumpa anggaran yang tepat tapi aku jumpa anggaran yang hampir tepat iaitu 280. 

Pemenang yang seterusnya akan dipilih 100% oleh en random.org Apa apapun kepada peserta yang join, korang jangan risau korang masih dapat hadiah tau. Sebabnya hadiah lebih banyak daripada peserta. Tahniah buat pemenang. Hihihihiihii.. Sila semak lucky number korang dan aku sertakan hadiah disebelah number korang. >< 


Pemenang Hadiah By OmbakBergigi
29) Novel English
31) Blog Review dan Bloglist
16) Bloglist dan Review

WHATSAPP: 01136223656
Pemenang Hadiah By NurZiana
14) Topup Rm10
34) Topup Rm10
36) Topup Rm10

WHATSAPP: 0135707812
Pemenang Hadiah By NoorDiana
8) Topup Rm5
18) Topup Rm5
WHATSAPP: 0124795574
Pemenang Hadiah By Syahindah MS
28) Topup RM5
19)  Topup RM5
WHATSAPP: 01358813462
Pemenang Hadiah By Hanis Masturina
17) Bloglist
6) Bloglist
12)
 Bloglist
15) Bloglist

24) Bloglist
WHATSAPP: 0193140559
Pemenang Hadiah By Murni Alysa
4) Topup RM5
21) Topup RM5
WHATSAPP: 0129817932
Pemenang Hadiah By Miss Banu
9) Blog Review
7)  Bloglist
13) Bloglist
30)
 Bloglist
32) Bloglist
35) Bloglist

WHATSAPP: 0132026865
Pemenang Hadiah By Cik Yaanie
10) Bawal Preloved Plain
11) Bawal Preloved Plain
22) 
 Bloglist
5) Bloglist
37) Bloglist

WHATSAPP: 01126861791
Pemenang Hadiah By KejuPenyet
20) Topup RM5
25)  Topup RM5
WHATSAPP: 0136462960
Pemenang Hadiah By Sayidah Napisah
2) Bloglist
26) Bloglist
33) Bloglist

WHATSAPP: 0172008642
Pemenang Hadiah By Mawar Assufi
29) Blog Review
31) Blog Review
16) Blog Review

WHATSAPP: 0142366915
Pemenang Hadiah By Amylia
1) 
WHATSAPP: 0126539060

Tahniah kepada para pemenang. Tiada sorang pun yang tidak dapat hadiah. Terima kasih tau join. Jangan lupa tuntut hadiah. In shaa Allah aku akan buat GA Anniversary Belog ni pulak nanti, jemputlah join ye >< 


You Might Also Like

19 ulasan

  1. Alhamdulillah. First time menang. Rasa terharu gila. Emm tahniah bagi semua pemenang. Thanks kak om

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..dapat novel..TQ OM & penaja

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah. Tq OM dan sponsor :)

    BalasPadam
  4. Trima kasih
    tahniah buat pemenang yg lain

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah ;)

    TQ Om dan semua sponsor... akak menang
    tahniah buat semua pemenang jugak peserta yg lain.

    Semoga Allah permudahkan urusan kalian ;)

    BalasPadam
  6. tahniah semua.....

    Che amy sponsor adiah.. che amy pun dpt adiah gak...terima kasih...

    kepada lucky no.1 sila Whatsapp che amy ye..nk post adiah :)

    BalasPadam
  7. alhamdulilah mng blog review,tapi sya dh gtw kt sponsor,tapi dy xrespon pon huhu..last seen 2/11/15

    BalasPadam
  8. saya punya nombor 27 xdpt hadiah pun :(
    kenapa no 29 ad dua kali ?

    BalasPadam
  9. om.. sy dah mesej kenapa tk dibalas ya? sy cek kat wasap pun tak dapat detect wasap sponsor tuu..

    BalasPadam
  10. @Noor Najwalahh yeke, mesti om terlepas pandang ni. Takpe, nanti awk check semula tau

    BalasPadam
  11. Wah ! Tahniah tahniah kepada pemenang.

    Siapa yang menang Blog Review by Mawar Assufi tu. Mohon inform nehh .. :)

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!