"SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY"

September 04, 2015

GIVEAWAY

(blog anda akan diletakkan di dalam bloglist saya disidebar secara kekal)
TAMAT PADA 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

segmen theyanaonly ni bukan sekadar blogwalking tapi giveaway juga, ada hadiah bagi 2 orang yang bertuah. Macam mana nak join mudah sahaja baca bawah ni apa yang perlu anda lakukan
  1. buat "SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY" (jangan lupa linkkan)
  2. follow blog saya "i follow" (make sure jujur)
  3. follow twiter saya "i follow" (kalau ada twitter wajib)
  4. berapa kerap anda post cerita di blog anda ? (contoh dibawah pilih salah satu)
SETIAP HARI / SETIAP MINGGU / SETIAP 2 MINGGU 
dua orang yang bertuah dipilih dengan cara random.org akan dapat hadiah special

MUDAH KAN JUST COPY CODING DALAM BOX BAWAH NI AND PASTE DEKAT POST KORANG SEMUA TELAH SIAP DI LINK KAN.
TAMAT 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK ENRTY ANDA

Based on the question:
Berapa kerap anda post cerita di blog anda?
Om ni kadang mood tak menentu, memang selalu tak stabil.
Jadi, Om akan pastikan post cerita paling kurang 5 post per minggu.
Kiranya SETIAP MINGGU ada lah cerita
yang menarik untuk dikongsikan.
Om tak nak belog om ni tak bernyawa. Hihihihihi

Knock knock,
Om Kedek Kedek~~~

You Might Also Like

9 ulasan

  1. TERIMA KASIH TURUT SERTA JOM BLOGWALKING & GOOD LUCK PESERTA BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

    follow kamu #174

    BalasPadam
  2. singgah sini dr segmen sama..good luck
    done follow

    http://juraidahrahman.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    BalasPadam
  3. Salam singgah jalan2 di sini dari segmen yang sama...semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    BalasPadam
  4. All the best! シ

    http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html?m=0

    BalasPadam
  5. salam kenal... datang dari segmen theyanaonly...

    Jemput ke senarai blogwalking... just tinggalkan url dibahagian komen.. mudah nak datang terjah setiap hari...

    http://www.saljuhumairah.com/2015/08/senarai-blogwalking-blogger-pupular-2015.html

    BalasPadam
  6. Singgah jenguk sini ari segmen sam- btw goodluck dik- jemput ke blog akk k. TQ

    http://merosnordn.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    BalasPadam
  7. jalan jalan singgah sini . nysa dari segmen yang sama . goodluck ! jom singgah blog nysa

    http://pemilikcintahati.blogspot.my/

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!