Pemenang Segmen "Aku Punya Belog Engkau Yang Panas"

September 05, 2015


Assalammualaikum.

Disebabkan tangan aku ni terpadam post segmen "Aku Punya Belog Engkau Yang Panas" , dengan sukahatinya aku nak umumkan pemenang segmen tersebut. Walaupun hadiah tak seberapa tapi masih ada lagi para blogger join segmen itu. Terima kasih semua. 

Pemenang-pemenangnya ialah :

7 Bloglist 
http://mimirheem.blogspot.my/2015/08/aku-punya-belog-engkau-yang-panas-by.html#.VeqrRfOqqko
http://www.murnialysa.blogspot.my/2015/08/segmen-aku-punya-belog-engkau-yang.html
http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/08/segmen-aku-punya-belog-engkau-yang.html
http://www.aimisyahirah.com/2015/08/segmen-aku-punya-belog-engkau-yang.html
http://perducinta.blogspot.my/2015/08/segmen-aku-punya-belog-engkau-yang.html
http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2015/08/segmen-aku-punya-belog-engkau-yang.html
http://yoorinmelacolea.blogspot.my/2015/08/segmen-aku-punya-belog-engkau-yang-panas.html

7 Blog Review
http://akutechikmolek.blogspot.my/2015/08/segmen-aku-punya-belog-engkau-yang.html
http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2015/08/segmen-aku-punya-belog-engkau-yang.html
http://www.mreena.com/2015/08/segmen-aku-punya-belog-engkau-yang.html
http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/08/segmen-aku-punya-belog-engkau-yang.html
http://yangbaik.blogspot.my/2015/08/segmen-aku-punya-belog-engkau-yang.html
http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/08/segmen-aku-punya-belog-engkau-yang.html
http://sihatsegarbahagia.blogspot.my/2015/08/segmen-aku-punya-blog-engkau-yang-panas.html

2 Pemenang Istimewa
http://www.sayidahnapisah.com/2015/08/segmen-aku-punya-belog-engkau-yang-panas.html
http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/08/segmen-aku-punya-belog-engkau-yang.html

Untuk pemenang istimewa sila email no telefon korang ya. Ni email om: sufiamukhriz@gmail.com

Tahniah buat para pemenang. 

Knock knock,
Om Kedek Kedek~~~

You Might Also Like

15 ulasan

  1. Yeah..Menang Bloglist..Terima Kasih..

    BalasPadam
  2. @Mimi Kyumi sama dan tahniahhh , nanti join lagi ><

    BalasPadam
  3. @Puan Wawa nanti Om buat segmen, Puan Wawa join tau ><

    BalasPadam
  4. Tahniah kepada semua yang telah menang....akak follow sini dik....#175

    BalasPadam
  5. yeay, dapar bloglist. hehehe.
    thankyou OM! :)

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah..tersenarai dalam 7 bloglist..Thanks OM.. tahniah juga kepada pemenang yang lain : )

    BalasPadam
  7. tahniah utk pemenang bloglist dan hadiah utama..

    ruby tersenarai kt blog review

    BalasPadam
  8. Tahniah semua...eh kte menang jugak...dlm list Blog review...hihihi
    ;) tq OM

    BalasPadam
  9. yeay menang hehehe.

    tahniah para pemenang!

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!