Belog Berwajah Baru Lagi !

by - Ogos 13, 2015

Assalammualaikum dan selamat petang.

Hai semua, harapnya korang sihat senantiasa. Aku macam biasa, sihat Alhamdullilah dan masih bernafas lagi di muka bumi Allah yang luas ini. Korang buat apa je hari ni? Takkan tidur? Takkan makan? Takkan tengok tv? dan takkan baring dalam bilik dan menghadap telefon dan check atau update status? Tak kan kot? Hihihihii...


Taraaa... inilah muka aku yang ayu. Sangat ayu. Paling ayu. Terayu. Ada ke terayu? Hari ni hari khamiskan, jadi kelas aku mula dari jam 8 pagi hingga 10 pagi. Kelas seterusnya pada jam 2 petang hingga 5 petang. Kelas petang aku tak datang sebab malas. Malas. Tahu malas? Pelajar sem akhir memang begini, semuanya malas buat. Malas buat assignment, malas datang kelas dan Alhamdulillah rajin cantikkan blog hari ni. Hihihhihi.

Kalau korang perasaan, blog aku yang dulu tu agak usang bagai dimamah anai anai, yang layu tak bersiram. Ha gitu. Masih bertemakan warna biru dan kelabu. Entahlah, kenapa aku pilih warna ni lagi. Nak pilih warna pink nampak macam ayu ayu gitu. Haishh tak minat. So i choose the best colour to you all see my blog hari hari. 

Pilihan warna yang betul mampu meningkat trafik blog korang. Tak percaya? Cuba pilih warna yang sedap mata memandang. Tak ada lah bila nanti datang je blog korang dan tengok suasana blog korang, rasa macam layu..... layu..... selayu.... layunya a a..... Hihihihii. Korang kena bijak dan kreatif lah ye. Practice makes perfect.



Cantik tak belog aku? Cantik senyum tau, tak cantik klik X tu. Sila berangkat daripada belog saya yang cantik begini. Haishhh perasaannya. Hahahahaha. Jadi aku harap, blog korang yang hampir hampir layu tu silalah tukar template dan cantik cantikkanlah belog korang. Bila belog korang menarik mesti ramai yang singgah dan follow blog korang. Tak nak percaya? Sudah! Full stop. Kbye.

p/s: ngantok... nak tido kejap.

You May Also Like

0 0000 orang comment sini

Sila tinggalkan comment korang disini!