Surat Cinta Daripada Kak Murni.

by - Julai 04, 2015

Assalammualaikum.

Alhamdulillah, Om masih berpuasa lagi. Tak ponteng. 17 hari sudah. Bersyukur betul. Lagi best kalau dapat puasa penuh. Hihihihii. Om menghilang lebih daripada seminggu kalau tak silap. om sibuk dengan midterm. Itulah, mak kata, orang sibuk nak raya. Dah pikir buat biskut raya, baju raya. Om ni menghadap buku jer. Terpikirkan midterm. Kang teruk pulak result. Tak mahu tak mahu.

Om hari tu, ada menang giveaway Kak Murni . Bila kak Murni kata Om pemenang blog terawal join giveaway. Hati punya lah excited, tertanya-tanya bilalah nak sampai hadiah. Kita kenalah bagi sokongan pada para blogger. Tak gitu? Alhamdullilah, balik daripada beli tiket, Along kata ada surat daripada Penang.


Rupa rupanya, surat Kak Murni. Surat cinta daripada Kak Murni. Hihihiii. Lama Om tunggu, akhirnya sampai jua. Penantian itu diakhiri dengan kebahagiaan. Terima kasih Kak Murni. Terima kasih sebab pilih Om sebagai blog terawal join giveaway. In shaa Allah, Om akan join giveaway akak lagi. 

p/s: perut dah kembung, mata tak ngantuk lagi ><

You May Also Like

0 0000 orang comment sini

Sila tinggalkan comment korang disini!