Sikit Soalan Hang Tanya !

by - Mei 25, 2015

Assalammualaikum dan selamat malam.

Om nak jawab soalan dibawah dengan seikhlasnya. Silalah baca. Gila kalau tak baca! Baca cepat. HAhahahhaa.


1) Nama penuh?
    * Rahsia

2) Sesuatu yang boleh membuatkan anda berubah?
    * personaliti
    * gaya

3) Sesuatu yang boleh membuatkan anda hilang mood dengan tiba-tiba?
    *May be my mood will lost if I see longkang atau dinding yang berlumut hijau hijau. Yakkk!

4) Seseorang yang anda benci?
    *Sepupu yang annoying nak mampus! nama rahsia...

5) Seseorang yang anda luahkan segalanya?
    * Dinding bilik, its know everything.

6) Kali terakhir anda menangis?
   * Malam semalam rasanya, acah acah berlakon, ha gitu~~~~

7) Tempat yang anda paling nak pergi dengan boyfriend anda?
    * maaf, tak ada boyfriend.

8) Warna kegemaran?
    * kelabu, pahadal baju banyak warna biru dan maroon.

9) Nombor kesukaan?
    * 3 sebabnya tarikh lahir bermula dengan nombor 3.

10) Hari Jadi?
      * ada pulak soalan ni, 3 jun 1995

11) Warna mata?
      * biru (contact lens) , of courselah black!

12) Warna rambut?
      * maaf, pakai tudung sekarang ni, tak ingat rambut warna apa.

13) Makanan kegemaran?
      * mee bandung

14) Panggilan manja?
      * ntah!

15) Lagu kegemaran?
      * Jika kau rasa getarnya - Slam.

16) Jenama baju kegemaran?
      * Pop soda , FOS , TopShop.

17) Minuman kegemaran?
      * All type of coffee, cappuchino, mocha, latte and others.

18) Drama tv kesukaan?
      * Tak minat drama, kbye!

19) Nama boyfriend?
      * Kan udah ku bilang tadi, aku tuh nggak punya boyfriend! ngertik dong!

20) Are you single or taken?
      * Waduhhh ditanya lagi! nggak ada cowok, ya haruslah single.

21) Seseorang yang ada dalam hati anda sekarang ni?
       * nothing, its zero!

22) Apakah yang anda suka pada seorang lelaki?
      * mata
      * gaya
      * janggut
      * aura

23) Nama orang yang anda suka?
      * Mukhriz.

You May Also Like

0 0000 orang comment sini

Sila tinggalkan comment korang disini!