Mother's Day Everyday

by - Mei 10, 2015




Assalammualaikum, Hye semua !

Hari ini hari Ibu kan? Om terbaca satu post dekat moment wechat Om, post tu berkata "Hari Ibu ialah Hari Mother Church/Ibu Gereja Kristian. Siapa nak sambut, silakan. Siapa takut rosak akidah, jangan sambut". Terkejut juga Om baca. Om ni pegangan agama tak ada lah hebat mana, cukuplah mana yang ada. Sekarang ni masih istiqomah dalam tunaikan ibadah. Kita ni pun hidup di dunia tidak lah lama, mungkin kejap lagi dah pupus. Om terfikir sejenak, tak salahkan kalau kita sambut hari Ibu hari hari. Bila Om baca post tu, Om takutlah terpesong akidah. Om anggap hari Ibu itu hari hari, dan bukannya hari ini sahaja.


Itu mak Om, Zaharah Binti Liman namanya. Sama tak muka kami berdua? Like Mother Like Daughter tak gitu? hihihihii. Thanks mom cause grow me up with my siblings until now. Thanks cause always have when I really need someone to cool down my emotions. Thanks too cause support me along my education. Thanks Mom, without you I have nothing ! I love you everyday.

Jadi, cepat cepat hubungi Ibu anda! Hari Ibu bukan hari ini sahaja tau! Hari Ibu adalah Hari Hari !

You May Also Like

0 0000 orang comment sini

Sila tinggalkan comment korang disini!