Finally...

by - Mei 14, 2015

Assalammualaikum dan Selamat Pagi semua.
Alhamdullilah, keputusan peperiksaan semester 6 sangat membanggakan. Tak sia sia 3 4 hari belajar sampai ke subuh, sampai sakit sakit badan. Alhamdulillah... Subjek pun tak nak kalah hebat juga. Pening kepala pun ada waktu tu. 5 semester mengidamkan sangat nak 4 flat, tapi semester 6 juga yang dapat. Terima kasih kepada diri sendiri yang berusaha sungguh sungguh untuk dapat keputusan yang sangat baik ni. Terima kasih sebab belajar dapatkan sesuatu dengan usaha sendiri. Selagi ada usaha, In Shaa Allah, Allah akan permudahkan.

Terima kasih Allah sebab bagi peluang untuk terima kejayaan ni. Terima kasih kepada mak abah yang selama ni berusaha bagi yang terbaik untuk anak perempuan dia seorang ni. Terima kasih kepada pensyarah yang mengajar subjek subjek tersebut. Walaupun subjek tersebut sangat kental untuk belajar, but them try the best for teach me. Thanks dan terima kasih kepada kawan kawan, tanpa korang, Om tak semangat dan tak kan kerja keras macam nie.

In shaa Allah, keputusan nie akan kekal begini untuk semester akhir. Apa yang penting, tetap istiqomah, berusaha, bertawakal. Usaha tangga kejayaan, prinsip nie yang Om pegang sejak dari UPSR. Mimpi indah malam nie ^^.

p/s: mimpi belajar kat jepun malam nie, hihihihiii...

You May Also Like

0 0000 orang comment sini

Sila tinggalkan comment korang disini!