Blog Review 1 - Segmen Review Blog by Ombak Bergigi

April 23, 2015

Assalammualaikum wbt. 

Hi semua dan selamat pagi kepada yang baru bangun.

Seperti yang dijanjikan hari ni Om nak tunaikan janji. Ehhh lupa, TAHNIAH kepada pemenang. Baiklah, Om mulakan dengan 3 Blog Terawal yang join Segmen Review Blog by Ombak Bergigi.

Coretan Murni Alysa

Jom terjah dan follow blog Akak Murni Alysa, http://www.murnialysa.blogspot.com/ 
Sebenarnya, Akak Murni adalah ibu kepada dua orang anak. Tak percaya? Boleh terjah blog Akak Murni. Akak Murni juga adalah ahli shaklee. Shaklee? Korang tahu tak? Shaklee ialah satu produk kesihatan dan pemakanan, tengok header blog Akak Murni pon dah tahu. Hihihii. Blog yang berlatar belakang warna biru menarik perhatian untuk om tukar template lagi. Om suka blog Akak Murni, cukup kemas dan rapi. Kepada yang nak beli produk shaklee bolehlah hubungi Akak Murni kita ni. Jom terjah !

small gulz with a big heart

Taraaa, cantiknya header blog Tiqa Miyaka, http://tiqaamiyaka.blogspot.com/ , ha apa lagi pergilah terjah. Tiqa Miyaka sudah pon bertunang. Perghhh tunangan orang sudah. Hmmm om bila lagi ni. Om terjah blog beliau, om baca satu persatu entri blog beliau, dan om dapati Tiqa dah berusia 23 tahun? hmmm betul ke? Maaf kalau tersilap. Tiqa pangkat akak dengan om, hihihiii.. Baru tahu. Om pasti yang Akak Tiqa ni satu bidang dengan om, iaitu Bidang Kejuruteraan, kan Akak? Hihihiiii. Apa kata follow dan terjah blog Akak Tiqa, ;)

♕CatatanHati93♕Story♕

Blog terakhir untuk entri kali ini, Catatan Hati 93. http://catatanhati93.blogspot.com/ Pasai pa header blog beliau shantek sangat. Aiyooo geramnya, header blog om simple sesimple habis. Geramnnya. Untuk pengetahuan semua, nama beliau ialah Nur Khairiah Arwanie, Akak Wanie. Sedap nama Akak.  Akak Wanie berusia 22 tahun dan berasal dari Pahang. Akak nak ikan patin sekor, masak lemak okay :) hihihiii... Blog beliau dah mempunyai 662 pengikut, dah ramai dah tu ^_^  Akak Wanie ni suka share toturial dan review tau, boleh terjah blog beliau. Nanti boleh review blog om ye kak hihihiii... 

Selamat terjah okay.


You Might Also Like

0 ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!