Blog Review 3 - Segmen Review Blog by Ombak Bergigi

by - April 30, 2015

Assalammualaikum.

Hye semua!

Dekat seminggu jugak tak post entri dan rasa bersalah sebab tak habiskan review. Om minta maaflah yer. Almaklum sibuk dengan final exam dan alhamdulilah baru tamat petang tadi. So happy holiday. Okay baiklah, om nak review blog pemenang Segmen Review Blog by OmbakBergigi. Tahniah buat pemenang 3 Blog Special.

Ni dia pemenangnya, jom terjah blog beliau. www.rafzantomomi.com

Rafzan Tomomi Story '15

Om baru tahu rupanya beliau salah satu pengikut instagram om. Hihihiii, patutlah rasa fimiliar nama beliau. Rafzan ialah nama beliau dan Tomomi adalah nama artis jepun, gabungan nama yang menarik. Beliau berusia 23 tahun, pangkat abang dengan Om. Sangat gilakan instagram dan easy going. Beliau aktif di blogger sejak tahun 2012 dan dah tentulah ramai pengikut. Anda tak percaya? haaa, pergilah terjah.



Wahh... pinky gitu blog Akak om sorang  ni. Hihihihiii.Om sangat cemburu dengan akak Aimi tau, sebabnya akak Aimi kita ni model. Tak caya terjah dan usha blog beliau. Om dah lah minta gila dengan modelling, tapi tak ade rezeki untuk sambung lagi. Akak Aimi kita juga merupakan pengedar produk Elken. Jangan segan segan tau kalau nak order produk Elken, boleh contact Akak Aimi. 

Blog yang terakhir untuk entri kali ni bertemakan hijau. Comel sungguh header blog Fiqa ni ha. Jelesnya om, hihihihii.Nama beliau ialah NurNadhira Afiqah Rosman, berusia 20 tahun. Maaf kalau salah yer. Om dengan Fiqa sebaya dan rupanya satu fakulti, kejuruteraan. Tapi Fiqa bidang Computer Engineering. Kan Fiqa? Hihihiii... Jom terjah blog beliau, http://fiqadira.blogspot.com/

Selamat Terjah ye ^^









You May Also Like

0 0000 orang comment sini

Sila tinggalkan comment korang disini!