Al-Kisah Study

by - April 13, 2015

Assalammualaikum dan Selamat Pagi. 




Hampir tiga minggu  juga menghilangkan diri di dunia diari online. Mohon maaf kepada yang mencari, maaf yer. Sebenarnya, aku sedikit sibuk dengan penngajian. Seorang pelajarkan, sibuk dengan assignment, final exam. heheheheh. Untuk pengetahuan semua, final exam untuk second last semester in pada 25 April dan empat hari sebelum exam bermula, pada hari itu jugalah fakulti aku hantar kitorang pergi lab engineering di UTM, Jalan Semarak. Bayangkan, minggu exam adalah minggu pergi lab. Macam dah tak ada minggu yang lain. Bengangnya.

Al- kisah study, semalam sibuk buat slide untuk presentation tengahari ni. Sampai sakit sakit badan. Buat keje non stop ! Walaupun hanya duduk dan memikir, ia tetap suatu pekerjaan yang meletihkan. Boleh bikin badan anda mereput. Hehehehehee. Tengahari ni presentation about water supply pipeline in Malaysia dan ada sedikit calculation yang harus dibentangkan. Hope, i will try my best. 

heheheh. okaylah sampai disini, salam gst ye !

You May Also Like

0 0000 orang comment sini

Sila tinggalkan comment korang disini!