Tudiaa... Sempoi Habis !

by - Mac 06, 2015

Assalammualaikum ^^

Jumaat lepas, aku join event karoke dekat Midtown Jalan Semarak. Tempat ni baru bukak lagi. So masih tak ramai yang tahu. Disebabkan ada masa kelapangan, aku join event ni. Orang kata, kita bermusafir ni kenalah ada kawan baru. Boleh dikatakan, aku dapat kawan yang tak sebaya. Dalam 22 keatas. Best jugak kawan dan lepak dengan diorang. Sempoi..









Ramaikan? Semuanya jenis sempoi. Jenis yang suka buat lawak. Dan yang hobi yang sama dengan, KARAOKE! ADA kesempatan lagi, In Shaa Allah akan lepak lepak lagi ^^

You May Also Like

0 0000 orang comment sini

Sila tinggalkan comment korang disini!