3 Perkara Yang Ingin Dikatakan Kepada Bekas Kekasih.

Mac 08, 2015

Assalammualaikum ^^

Perghh tajuk entri, sangat sangat susah nak katakan but I will try my best. Kah kah kah.

Semua orang pernah alami bila orang yang kita sayang (boyfriend) minta putus. Sakitnya tuh disini~~~~ Well nak kata hubungan tu layu ditasik madu, hmmm tak mungkinlah sebab tak ada apa apa masalah pun sepanjang hubungan tu. Nak kata aku buat hal, tak mungkin jugak. Sebab aku busy dengan diploma aku. Tapi entahlah tak mahu pertikaikan lagi. Past is past. Apa yang berlaku, aku jadikan iktibar dan hikmah. Allah tahu yang terbaik buat aku dan dia.

Jadi apa yang mahu aku katakan kepada dia.

1) Terima Kasih.
Terima kasih sebab pernah hadir dalam hidup aku ni. Terima kasih sebab mengajar aku supaya lebih berhati hati memilih pasangan.

2) Bahagilah bersama Si Dia.
Aku harap dia bahagia dengan dia punya pasangan. Dont make the same mistakes, may be she will be ur wife.

3) Aku Tak Nak GetBack!
Mati hidup kembali, aku tak nak getback. Kah kah kah.

So until now, aku decide untuk tidak bercinta. Just wait my true love, dan bercinta lepas nikah. Yeayyyyy....

You Might Also Like

0 ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!