Ready for Midterm Tomorrow.

Februari 22, 2015

Assalammualaikum.

Rasanya dah cukup puas bercuti selama 10 hari. Sudah terlebih lebih cukup melepaskan rindu pada mak, abah dan adik adik. Beginilah hidup seorang perantau. Yang jauh dirindui. Tak gitu.
Tak terlambat rasanya untuk ucapkan Gong Xi Fa Cai . Hehehee.

10 hari bercuti, bukannya cuti yang relax, makan dan tidur. No no no, tidak sama sekali. As a student, we must know our responsibility. Kan kan. Pada siapa yang tak tahu tanggungjawab dia as a student, mohon ketuk kepala dengan tukul.

Bercuti bercuti jugak, jadi belajar tu penting. Bukan setakat focus pada final tapi kepada midterm jugak. Nak berjaya kene usaha lebih okay. Alhamdulillah, tadi aku berkesempatan belajar dekat Perpustakaan Negara Malaysia buat kali kedua jika tak silap lah. Agak ramai jugak tadi, tapi aku suka tempat bucu, yang ada plag, package untuk bersandar. Hehehee.


Siap berlunjur kaki lagi gitu, hahahahahaa. Dah jenis kuat bersandar, memang beginilah. Okaylah, to all my classmate, good luck for exam tomorrow. Do your best okay.

And

I am ready for exam tomorrow.

You Might Also Like

0 ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!