Mata Berpinor! - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Mata Berpinor!

1 Februari 2015

Mata Berpinor!

Assalammmualaikum.

Macam biasalah hari Ahad, my works is makan dan membuta. Aku tak ada kawan nak ajak melepak. Aku tak ada duit nak shopping. Duit ala ala kadar jer aku ada. Nak buat part time aku risau nanti tak focus dengan study. Aku tak nak merosakkan pointer. Sungguh aku tak nak.

Dan seperti biasa, besok isnin so aku kena check beg. Kot kot ada assignment ke kan. Bukak fail mata berpinor tengok calculation.

Stress!

Stress!

Stress!






2 ulasan:

  1. Tu subject apa tu? Hydraulics ke? All the best dek! Belajar rerajin k! =)

    BalasPadam
  2. alahaii kesian awk ye.. gud luck ye.. :)

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com