Asia Jaya, A Place to Remember!

by - Januari 23, 2015


Assalammualaikum.

Hari jumaat penghulu segala hari. Cik abang dah balik solat jumaat ye? Soleh gitu~~~ Tak pergi solat jumaat, aku ketuk kepala kau! Besar manjang kau tahu. Hahaaaha. Dan seperti biasalah, aku tak ada kelas hari ni. Best~~~ Boleh tengok running man dari pagi sampai malam. Nak berjalan pon, aku malas! Bazir Wang ringgit dan tenaga saja. So I need a rest. Rest lah sangat.

Actually, gambar kat atas tu dekat Lrt Asia Jaya. Credit by Shirel. My classmate. I dont know, may be this place I cant come anymore. Because tak lama lagi dah habis belajar dah. Menghitung hari detik demi detik. Bak kata Rossa. Hurghhh... Too many memories.

Lrt Asia Jaya. Hampir dua tahun aku ulang alik dari Setiawangsa. Aku dah hafal dah setiap station. Dah tahu akan port station mana yang paling ramai. Dan disini, aku kenal siapa kawan dan siapa lawan. Hahahaa,

Apa yang penting, di tempat ni bermula era transformasi untuk aku. Yeay! Kbai.

You May Also Like

0 0000 orang comment sini

Sila tinggalkan comment korang disini!