register college yang kecik tu!

by - Mei 06, 2013

Assalammualaikum........


hai sunshine...... awak apa khabar? tengah makan gula gula ea...... nak banyak boleh ? tak elok tau makan gula gula banyak sangat..,nanti kencing manis pulak....

alhamdulillah.....apa yang dirancang,semuanya berjalan dengan sempurna. kesian aidil roslan yang menunggu sufi di lrt asia jaya... sebenarnya, hari niey sufi register di city u college science and technology.... gara gara sufi yang lembab niey, aidil menunggu selamaa 40 minit...huhu kesian.... 

semua dokumen telah disiapkan tapi sufi terlupa nak fotostat salinan kad pengenalan.. maafla ye kak..... saya niey memang pelupa orangnya..... berekor semut saya makan .... sebab tu lupa tahap kritikal..... 

ehh.... terlupa pulak.... aidil roslan sebagai personal assitant tadi... tolong beratur kan.... tolong pegang handbag dan tolong bagi tau pasal college..... heheheh best jugak ade persona assistant..... kalau setiap hari ada kan best.... saling mengingati andai sufi terlupa.... 

counter 1,2,5 sufi da pass tetapi di counter 3 dan 4, sufi afa masalah.... masalahnye, kenapa tak bawak dokkumen utk PTPTN..... ehhhh.... mana ada marketing bagi tau..... marketing niey pown satu jugak... tak reti nak explain betul betul.... penatnye je sufi bertanya tapi haram dia tak jawab..... soba je jer la..... 

hmmmm.... malas sufi nak membebel banyak banyak....,, insyaallah nanti sufi letak gamba colloge sufi yang tak cantik tu..... hahahahah okeee bye bye sunshine..... ingat jangan makn hula gula banyak sangat.... nanti tak ada kaki nak jalan..... 

thank you,, my sunshine.....


You May Also Like

0 0000 orang comment sini

Sila tinggalkan comment korang disini!