bangkit ,

by - Mei 17, 2013

Assalammualaikum w.b.t

kembali bertemu dengan saya iaitu aku,seorang engineer yang pandai memasak untuk bakal laki masa depannya? ehhh,,awak yang handsome tu!! duduk diam diam dan teruskan membaca dan mungkin anda bakal bakal laki masa depan saya. full stop.

baru setahun jagung,sombong hang poo tuu kemain tinggi lagi. kalah ketinggian aku niey. masa orientation kat kolej tu,ada yang berkata aku berusia 23 tahun. mak aiii,,tua bebeno rasanya... hahahaa sesuka hati jee....

lagi dua minggu< aku akan berusia lapan belas tahun. rasa muda sesangat. cisss!!! muda lah sangat. menghitung hari untuk mati ajeee....

aku dah bersedia untuk menjadi manusia yang lebih matang,tak cengeng dan never to give up ! tiba masanya untuk buktikan,, sufi manusia yang susah untuk menyerah kalah, biarpun jatuh berkali kali itu akan buatkan aku bangkit lagi!

the real aku,akan datang tidak lama lagi. percayalah. aku akan buktikan. yeahhh. semngat membara didada.

tak nak emo emo lagi. tak nak cengeng. dan teruskan melangkah gagah.

bangkit,bangkit dan bangkit daripada tidurmu.

You May Also Like

0 0000 orang comment sini

Sila tinggalkan comment korang disini!