soalan poyo.

Mei 12, 2013

Assalammualaikum w.b.t

malam yang sepi dan sunyi,ditemani bunyi train yang memekak tu. Dan budak atas umah niey,tiba tiba melonjak lonjak kegembiraan,naik runtuh rasanya. Siap kau budak,kalau turun bawah. Akan sufi kerjakan mereka berdua tu. Agak agak la,malam malam buta,tak kan nak terlompat lompat pulak. hishhhh....sobar je la....

Sufi terbaca satu entri niey, pasal soalan, Jadi,sufi berkenan untuk jawab soalan itu. Ada 6 soalan kesemuanya.

Soalan yang pertama,

4 CIRI-CIRI WANITA/LELAKI IDAMAN ANDA?

 × ISLAM,, yang bukan islam dilarang untuk memiliki sufi melainkan dia benar benar ikhlas memeluk islam.
 × SETIA,, sufi suka kepada lelaki yang setia pada bakal bini nya, dan tak curang.
 × TINGGI,, sufi memang obses akan ketinggian. dapat yang tinggi 2 3 inci daripada sufi pun,dikirakan okey la tu. tak nak yang sama tinggi. nanti pakai heels,dia pulak yang pendek.
 × BIMBING,, tahu apa itu bimbing? yang niey,sufi berkonan. bimbing sufi ke arah muslimah sejati. ala ala warak sikit.

soalan yang kedua,

4 ORANG YANG PERNAH ANDA MINATI SEPANJANG HIDUP?

×  Qyue Qyran (bukan nama sebenar )
× Shah Rukh Khan
×  Black Mentor
× Anda (lelaki bkn pempuan oke)

soalan yamg ketiga,

4 PERASAAN SEKIRANYA KELUAR  DENGAN ORANG YANG ANDA MINATI?

× Senyum,, mungkin senyuman itu sampai ke telinga kot. sebab dating dengan orang yang kita suka.
× Gembira,, tak kan sedih punye la.
× Terkejut,, rasa macam nak lempang muka niey,, boleh jadi sawan kot.
×  Menangis

soalan yang keempat,

4 TEMPAT ISTIMEWA YANG INGIN DILAWATI BERSAMA PASANGAN?

× Atap rumah,,boleh menyaksikan bulan dan bintang bersamanya,di kala bulan mengambang.
× Paris,, nak tengok menara eiffel sama sama. nak bagi bunga dekat dia.
× Sekolah sufi,, nk tunjuk kat dia,sufi perna belasah orang smpai orang tu cuti dua minggu.
× Melaka,, nak honeymoon sama sama.

soalan yang kelima,

4 BARANG ISTIMEWA YAMG AKAN DIHADIAHKAN KEPADA PASANGAN.

× TV,,kalau boleh nak yang 50 inci punye..senang sikit, sebab nanti dia nak tengok bola sepak. kan senang,tak yah la lepak kat kedai mamak.
×Frame Gambar,, gambar sufi yang hodoh,cantik,sedih,terkejut,kalau boleh semua perasaan la. pastu nk suruh dia letak kat dalam bilik dia.
× Origami Bentuk Love,, biar dia ingat,hanya sufi sayangkan dia.
×  Patung angry bird,, hahah peneman sufi tidur...

soalan yang keenam,

4 TAJUK LAGU YANG AKAN ANDA NYANYIKAN UNTUK PASANGAN?

× Ohh teruna
× kalau berpacaran
× sepohon kayu
× jika kau rasa getarnya

You Might Also Like

0 ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!