Misi Naikkan Pageviews #5 - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Misi Naikkan Pageviews #5

2 November 2018

Misi Naikkan Pageviews #5



Assalammualaikum.

Bulan October, I already post about entri Misi Naikkan Pageviews, klik SINI kalau nak baca. Once again, misi I bulan November ni ialah untuk meningkatkan pageviews dan menambahkan lagi 'total unique visitor'. I jealous gila dengan blog yang dah cecah 1 juta pageviews. Geram kot. I nak sangat blog I ni dapat pageviews macam blog-blog lain. 

So far, I boleh simpulkan minggu ni I banyak update entri. At least 2 entri per day. Since Oct till today pageviews I dah hampir 123 130, Alhamdulillah dah meningkat dengan banyak. Bulan Oct je dah dapat 4125 pagesviews, ha banyakkan? Kiranya misi #120000 pageviews dah berjaya. But I jarang nak blogwalking to blog-blog newbies. I don't know why I malas nak blogwalking. Rasanya I kne blogwalking jugak. Suka atau tak I kne buat sebab I dah berazam.

Doakan azam I termakbul ye. 

#128000 pageviews to go! Fighting!

15 ulasan:

  1. All the best ok dah tu ada peningkatan... pasal blogwalking tu memang satu tips jugak hii

    BalasPadam
  2. Wah nampak peningkatan tu. Good luck om

    BalasPadam
  3. bestnya tengok pageviews tinggi2 ni.. anywayyyy.. good luck to you :D

    BalasPadam
  4. fightinggggg ray pun tgh usaha ni

    BalasPadam
  5. good luck OM. betul, nak tak nak kena jugak blogwalking. :)

    BalasPadam
  6. Good luck OM. boleh capai tuuuu

    BalasPadam
  7. Usaha dan terus usaha! InsyaAllah jadi

    Jom join giveaway hadiah menarik: http://www.maisarahsidi.com/2018/11/birthday-giveaway-by-maisarahsidicom.html

    BalasPadam
  8. Wow banyak gak Tu..all the best. Moga tercapai impian Tu. Btw blogwalking dari Bloglist Farah Farhana.

    BalasPadam
  9. cik nor pun xsampai 1k lg.hehe

    BalasPadam
  10. chaiyok chaiyok OM! you can do it! hehehe. kc pun nak kena rajin update entri sekarang ni, makin malas rasa hahaha.

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com