Kejadian 11.11.18 - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Kejadian 11.11.18

21 November 2018

Kejadian 11.11.18

Assalammualaikum.

Ya I menghilang lagi almost 2 weeks rasanya. Dah jatuh pageviews blog I ni. Huhuhu.

11.11.18, 

Satu langkah untuk membina masjid Allah. Macam tak percaya tapi itulah hakikatnya. 
Betullah, kawan-kawan yang dah kawin berkata, nak bina masjid Allah ni memang banyak dugaan,
contoh, tiba-tiba duit kawin tak cukup, booking pelamin buat hal and others. 

I believe apa yang kawan I cakapkan. Semua tu betul, sampai satu tahap, stress tak nak 
kawin. Ya, untuk terus hidup kita ni kena ada duit. No money no talk. Sampai ottak ni
dok pikir je macam mana nak tambah duit banyak-banyak. Nak buat dua hari punya majlis,
5K mesti tak cukup, lainlah kalau nikah sahaja. 

Paling kurang 11K kena ada dalam tangan itu pun tak dapat majlis belah lelaki.
Am I right? Sedangkan nak tunang, buat majlis besar-besar 1K pun tak cukup.
Botak kepala nak pikir.


 Tapi,

Susah mana pun bila nak bina masjid Allah ni, percayalah mesti pelangi selepas hujan. 
 Doakan majlis I nanti berjalan dengan lancar dan diberkati ye. 




6 ulasan:

  1. semoga dipermudahkan semuanya om... tahniah !!

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..selamat bertunang...

    BalasPadam
  3. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    BalasPadam
  4. Tahniah OM. adumakkk kita pulak nervous baca OM kata gitu. InshaaAllah akan dipermudahkan semuanya nanti manatau orang kata rezeki kahwin :D

    BalasPadam
  5. tahniah OM. patutlah diam lama. hee.. insyaAllah semoga semuanya dipermudahkan. dan rezeki Allah sudah tertulis, bersabarlah dear.

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com