Kebangangan Apakah! - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Kebangangan Apakah!

13 November 2018

Kebangangan Apakah!



Assalammualaikum.

Kebangangan apakah company I ni! Seriouslah, I rasa I keje amal tiap hari, I thought OT counting after 5pm tapi hq kira 5.45pm for 1 hour, jadi bila I balik 6.30pm, ada balance 45min tu hq tak kira OT. Are u kidding me? Habis tu macam mana kalau hari hari balik 630pm?

Kerja 26 hari balik 6.30pm, mestilah OT 39 jam kan? Takkan 26 jam je, habis tu 13 jam lagi tu kerja amal ke I ni?  Serious memang waste my time. 3 tahun kerja tapi hq buat macam ni. Patutlah bila kira OT selalu je tak sharp, bila I tanya mula masing-masing bagi alasan. Patutlah company I ni ramai je yang berhenti. 

Tak berbaloi langsung! Kerja site dah dalam hutan, tengah ladang sawit. Keluar je 630am pastu balik paling kurang kol 7.30 sampai rumah. Diorang I ni orang bangla ke apa! Tak apalah, tunggu masa I bagi surat cinta, lantaklah nak up gaji beriban pun, sorry I dah tawar hati. Lebih baik kerja MCD!

Spoil my mood je hari ni. 

4 ulasan:

  1. alahai takbest lah gini, repot je om biar rsa sikit

    BalasPadam
  2. Hmm dah banyak company buat macam ni OM diorang buat kita macam kuli tapi OT tak nak bayar. Report je OM biar diorang tahu langit tu tinggi ke rendah. Takpun OM balik je awal tak payah buat OT, buat penat badan OM je

    BalasPadam
  3. Kumpul bukti dan repot pada pihak yang berkenaan lagi bagus ajak officemate yang turut sama terkena berjemaah lebih padu

    BalasPadam
  4. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com