11.11 Shopping Festival - THE BIGGEST ONE DAY SALE KINI BERMULA! - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: 11.11 Shopping Festival - THE BIGGEST ONE DAY SALE KINI BERMULA!

1 November 2018

11.11 Shopping Festival - THE BIGGEST ONE DAY SALE KINI BERMULA!


Assalammualaikum uolls.

11.11 Shopping Festival - THE BIGGEST ONE DAY SALE  | Lazada, Lazada, ohh Lazada Baiknya hati kamu untuk adakan contest khas untuk blogger. Rasanya tahun ni sahaja, dah 3 kali kan? Alhamdullilah, syukur kerana Lazada ni memang dah terlalu banyak kali adakan contest untuk blogger. Hadiah pun super duper best dan kali ni Om beranikan diri sekali lagi untuk join contest Lazada.

Oleh itu, Om pun tak nak lepaskan peluang keemasan ni untuk turut serta. Jadi apa tunggu lagi?Jom, kita sama-sama memeriahkan lagi segmen Lazada. Ada yang tak tahu apa syarat-syarat penyertaan, boleh klik [SINI SINI SINIDengan lafaz BISMILLAH, Om join contest ini. 

Apakah 3 produk (atau lebih) yang anda rancang untuk membeli sempena Lazada 11.11 Shopping Festival?

Bagi Om, Lazada ni sangat mementingkan apa yang blogger nak. Setiap contest yang Lazada buat, mesti akan tanya apa yang kita nak sangat beli dekat Lazada dan Om pun tak terlepas untuk ada kehendak ni lagi-lagi Lazada tengah ada 11.11 Shopping Festival - THE BIGGEST ONE DAY SALE kan ^^ Jadi dengan rasa terujanya Om kongsikan disini 4 barang yang Om rancang nak beli :

1. Tefal Super Cook Non-Stick Deep Frypan- 28cm 



Produk Tefal siapa je yang tak kenal kan? Om memang dah rancang awal untuk beli barangan dapur sebelum Om kahwin. Kiranya, inilah produk pertama yang akan ada dalam dapur Om nanti. Eh berangan lebih, kahwinnya tak lagi. Mana tahu guna pan ni masakan tambah sedap lagi? Gittew.

2. Amkov AMK-R2 24MP 1080P 3.0" LCD Rotatable Screen Digital SLR DV Recorder Camera Black

Al-maklum Om ni memang suka bergambar dan abadikan gambar itu di Instagram. Jadi, dengan adanya camera ni lagi cantiklah gambar-gambar Om nanti. Tak hairanlah kalau Om impikan sangat dengan kamera ini. 

3. Melamine Corelle 42 Pcs Dinner Set - Daisy Field


Barang ketiga ni nampak keibuan tapi lama juga Om nak buat keputusan. Banyak sangat pilihan sampai rambang mata dibuatnya. Finally jumpa juga idaman hati & kegemaran Mak Om. Mak mana yang tak sukakan hadiah? Nak-nak hadiah yang memang dia idamkan. Set pinggan correlle dengan harga yang berpatutan, berpandukan reviews barang pula berkualiti. Apa lagi terus click masuk shopping chat dengan harapan Mak akan gembira, ^^

4. SWP 28"Inch Anti-Stracth Surface Supper Light Weight PC+ABs Luggage + TSA Lock

Sebut tentang luggage, jangan ingat nak travel je ye. Om sukakan koleksi luggage yang cantik lagi menarik kau memang deboom. Eh tiber! Om akan survey sampai berpinar biji mata ni semata-mata cari luggage yang betul-betul berkenan. Reviews dan harga berpatutan lagilah membuatkan Om gila nak beli luggage ni di Lazada. 

Begitulah barang-barang yang Om rancang nak beli ketika 11.11 Shopping Festival - THE BIGGEST ONE DAY SALE berlangsung. Kepada pembaca blog Om sekalian, jangan lepaskan peluang ni tau :)  Mana yang nak grab tu, better grab pada 11.11 ni dengan pergi ke platfrom 11.11 Shopping Festival - THE BIGGEST ONE DAY SALE . Bila korang klik je situ, memang macam-macam barangan yang korang akan nampak.

Korang tinggal pilih, bayar dan tunggu barang sampai ^^. Selamat bershopping semua...






9 ulasan:

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com