St.Ives New Product - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: St.Ives New Product

11 Oktober 2018

St.Ives New Product


Assalammualaikum. 

St.Ives, produk scrub yang paling I suka. Now, dah berwajah baru tapi I tak purchase lagi
sebab bila I sampai watson, this scrub memang sold out. I dont know why always sold out. 
  
So korang guna yang mana satu?

1. Hitam (Blackhead Clearing/Green Tea)

I think this one yang paling laris sebab viral. I suka their texture for old version. I tak sure
untuk yang version baru ni. Korang boleh check & read for scrub yg old version


2. Biru Muda (Acne Control/Apricot)

Untuk jerawat, ada BHA untuk kurangkan jerawat. Deep exfoliating.

3. Coklat Terang (Energizing/Coconut + coffee)

Biasanya scrub kopi ni ramai guna untuk badan tapi kat muka pun boleh guna for deep exfoliating.

4. Pink (Radiant Skin/ Lemon + Mandarin)

For those yang ada masalah kulit kusam/uneven skin tone, boleh cuba this scrub.
In shaa Allah berseri muka tu. Moderate exfoliating.

5. Coklat Muda (Gentle Soothing/Oatmeal)

Untuk kulit kering dan tak sekata. I recommend untuk muka yang tak ada masalah sangat

6. Biru Muda (Fresh Skin/Apricot)

Untuk jerawat dan jeragat. Its very universal & deep exfoliating.


So,

Which one yang korang pernah cuba?

2 ulasan:

  1. green tea tu memang selalu sangat sold out dekat mana2 store haihhhh

    BalasPadam
  2. anis pakai yang coffee, because of that one kan deep exfoliating so guna once a week je then guna tu utk scrub badan mmg best sebab rasa beads dia

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com