Misi Naikkan Pageviews #4 - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Misi Naikkan Pageviews #4

1 Oktober 2018

Misi Naikkan Pageviews #4



Assalammualaikum.

Bulan September, I already post about entri Misi Naikkan Pageviews, klik SINI kalau nak baca. Once again, misi I bulan October ni ialah untuk meningkatkan pageviews dan menambahkan lagi 'total unique visitor'. I jealous gila dengan blog yang dah cecah 1 juta pageviews. Geram kot. I nak sangat blog I ni dapat pageviews macam blog-blog lain. 

So far, I boleh simpulkan minggu ni I banyak update entri. At least 2 entri per day. Since Sept till today pagviews I dah hampir 119 005, not bad jugak. But I jarang nak blogwalking to blog-blog newbies. I don't know why I malas nak blogwalking. Rasanya I kne blogwalking jugak. Suka atau tak I kne buat sebab I dah berazam.

Doakan azam I termakbul ye. 

#120000 pageviews to go! Fighting!

3 ulasan:

  1. goodluck! sha pun malas nak blogwalking jugak sekarang haha

    BalasPadam
  2. goodluck! samalah kaella pun kena struggle ni sekarang nak naikkan pageviews

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com